Usch

Jag mår inte riktigt bra idag, vet inte vad som är fel=(

Anyways, vaknade 11 idag, tog en liten sovmorgon vilket var skönt. Nu har jag precis ätit lunch, mos och köttbullar och tittat på Våra bästa år, den blir bara tråkigare och tråkigare den serien!

Nu ska jag gå ut och diska, sen tänkte jag kolla på filmen Leo, kommer tillbaka med omdöme om den senare!

Bye bye

FÄRDIG!

Jag är äntligen klar med reflektionen! I flera veckor har jag hållt på med skiten och nu är den KLAR!!!!! Yihooo
Detta ska firas med kaffe och en film, Min brors flickvän kanske?

kram

Måndag

I morse vaknade jag klockan 6 och låg vaken typ 2 timmar innan jag kunde somna om, varför? Jo för jag hade glömt äta går kväll så jag var så hungrig att jag mådde illa och det är helt uteslutet att äta så tidigt på möran. Så jag låg där och höll på att kräkas (nästan) periodvis. Men till slut somnade jag om och vaknade nu=)
Inte fint väder alls idag, ska gå ner och se om tvättstugan är ledig senare.

Denna veckan känns bra, M jobbar bara fram till Onsdag sen är han ledig=) Nice nice!

Nu ska jag gå och fixa i ordning lite frukost sen ska jag sätta på nåt avsnitt av Andra Avenyn;)

Ciao


Söndagkväll!

Shit, det är typ kväll nu! Klockan var ju nyss 12 kändes det som!?

I vilket fall, jag har haft en pisstråkig helg verkligen. Det har dock varit mitt eget val, jag har haft andra alternativ, men som den duktiga plugghäst jag blivit så har jag valt att stanna hemma med plugg hela helgen! Jag är självklart inte klar än, men känner jag mig själv så sitter jag här hela natten, jag presterar faktiskt bäst under press.

Nu ska jag gå och lägga mig och vila brevid min älskling, det ser så skönt ut där han ligger och söver =P

Kram

Scones och Gossip girl

Ja nu är jag uppe, eller jag har varit det i nån timme men iaf =P

Idag är det städdag som vanligt och efter M slutat jobbet ska vi antagligen åka till Marieberg, ska kolla om det finns nån tröja eller så!

Nu ska jag värma scones i mikron (jag bakade faktiskt scones igårkväll, det var uppskattat från en viss person;)) också ska jag käka frukost, kanske kolla på avsnitt 14 av Gossip girl som Äntligen kommit upp på p.bay;)

Nervös

Nu håller jag på att göra mig iordning. Om 45 minuter ska jag gå till vårdcentralen och jag är såååå himla nervös! Kunde jag inte fått en tid på morgonen så att jag hade sluppit gå och tänka på detta hela jävla dagen=(
Jag har iaf pratat med Sara på msn och det lugnade mig litegrann.

Aja I´ll be back, I hope!

Gårdagen i bilder:

Ja igår var jag ju till tandläkaren, vilket gick bra (thank god)! Om ett år ska jag dock tillbaks och då antagligen dra ut visdomständer=/ Men som sagt, 1 år tillsdess! Eftersom jag går hos tandläkaren i K-d fortfarande så var jag hos mamma en sväng, dock så var jag tvungen att plugga mest hela tiden=( Hann iaf med en liten promenad med dogsen! Här är lite bilder iaf:

456369-9
456369-10
456369-12
456369-11
Visst är hon helt underbar min lilla tjockiskorv!

På promenad:
456369-14
456369-13
Så här fint är det i F-haga *ironi*


Ja det var väl allt!

Saknad

Idag saknar jag mina vänner extra mycket. Jag vill sitta och fika på nån uteservering och snacka massa skit!=(

Aja, ska nu lägga in lite bilder från gårdagen som jag skulle lagt in i går, men blogg krånglade så det gick inte!


"Unga mödrar" äcklar mig!

Ja programmet alltså!(kanal5, 19.00) Och inte för att dom är unga utan mer för att ingen av dem verkar helt sund i huvudet! Brukar man inte höra att folk mognar, liksom "växer" när de blir föräldrar? Det verkar ju inte vara fallet i den här serien, det måste ju finnas massor med bra unga mammor därute som de kunde valt i stället för att ha med jordens största pack i serien.
Usch, hoppas socialen tvångstar barnen från dem allihopa!!!

Nej nu ska jag kolla lite mer på tv, Ugly Betty börjar ju idag=)


I´m back!

Nu är jag tillbaks från promenaden, ska strax åka i väg till Marieberg.

Måste bara berätta att min kollega på mitt gamla jobb skickade ett sms och frågade om jag ville "premiärjobba" den 5e maj, vilket jag självklart vill!
I sommar ska jag nämligen jobba på bageriet i K-d i 4 veckor, ska bli skönt med lite pengar, speciellt om våra planer slår in i Augusti som vi hoppas på;) Blir jobbigt att vara ifrån älsklingen i 4 veckor, men samtidigt blir det kul att få umgås med vänner och familj och sådär=)

Aja nu sticker jag igen!

Promenix

Nu gott folk, tar jag med mp3:n ut på en promenad i solskenet! Jag har blivit en sån där seriös promenerare som lyssnar på ljudböcker i mp3:n, pinsamt! Men det är faktiskt skönare än att lyssna på samma musik om och om igen!

Hörs senare om jag inte blir ihjälkörd efter vägen!

ciao

Min pärla:

image8

Ja det här är min älskade pärla. För tillfället "bor" han hemma hos mamma men så fort jag får möjlighet ska han tillbaka till sin rätta ägare=) i Augusti köpte jag detta underverk och min mardröm är att jag till hösten ska behöva sälja min älskling, för jag gillar verkligen den där bilen!

Ny design

Ja nu har jag knepat och knåpat och jag känner mig faktiskt ganska nöjd=) (med tanke på att det är första gången) Det är bara lite småsaker som stör mig, som t.ex texten precis nedanför som fortfarande är orange, men jag vet inte hur man ändrar och jag orkar inte leta nu heller, så detta får duga tillsvidare!
Nu ska jag ta och laga lite käk, fiskpinnar blir det idag!
Bye

Tandläkarångest

Sitter här och dricker kaffe och väntar på att min älskling ska komma hem! Hade tänkt gå och möta han på jobbet eftersom det är så fint väder, men som vanligt så började magen krångla=/ grrr
I stället satte jag mig med filmreflektionen som ska vara inne på Fredag, men det blev helt stopp i hjärnan och jag kommer inte på ett skit att skriva så jag får lägga undan den ett tag =P

Till rubriken: På Onsdag ska jag till tandläkaren, jag är riktigt nervös och rädd! Inte för smärtan utan mer för pengarna! 
Till er som har tandläkarskräck: Det är jättebra när man blivit så gammal att man betalar, automatiskt försvinner rädsla för smärta och obehag, istället tänker man enbart på pengar när man är där! Det är sjukt jävla dyrt: 513 spänn + ev. 187 för rengöring, herregud, tänk om jag har hål också!?

Aja, nu ska jag gå vidare med mitt liv!

Ciao


Plugg=(

Idag infinner sig inte någon lust till att plugga ö.h=( Jag vill gå till stadsparken och steka mig i solen ju! Men man kan ju inte få allt här i livet.

Helgen har varit bra. Var på "släktträff" på pojkvännens sida i Lördags, mycket trevligt var det! Hade egentligen också velat åka till K-d för att fira Linda, men tyvärr så kunde jag inte det=(
Igår var vi ute och gick 5 km i skogen, skönt, men jävligt jobbigt, min kondition är helt kass verkligen.

Aja, uppdaterar mer sen kanske.

Sverige campar

Jag är nog en av dom få tjejer som inte tittar på Desperate Housewives just nu! Men jag har faktiskt sett fram till avsnitt 10 på datorn, sen kom det inga mer avsnitt på Pirate B=/ Beror väl på att dom inte kommit igång efter manusstrejken kanske, det verkar ju va stopp i alla bra serier=(

Jag tittar på Sverige Campar, kärringprogram kanske, men jag har följt det från första avsnittet och jag tycker det är skitkul=) Tänkte äta lite kiwi och honungsmelon nu, det är ju gott och nyttigt!

Nä nu ska jag kolla vidare här!

Ciao

Livet leker!

Har precis kommit från skolan nu! Jag mår väldigt bra när jag har varit där, alltid, av någon anledning.

Allt i mitt liv känns väldigt bra just nu! Förutom 2 saker(Harriboy, hang in there!=(), men nu ska vi fortsätta denna goda stämningen!
Idag uppskattar jag massa saker, framför allt:

Min familj, jag har en underbar familj på många sätt, min underbara mamma och mina fantastiska systrar som jag uppskattar väldigt mycket. Jag är väldigt glad över att ha syskon, jag vet att jag åtminstone alltid har 2 personer att vända mig till, vare sig jag är ledsen, glad osv<3

Mina underbara vänner, ni finns en bit bort och det är synd, men ni ska veta att ni alltid finns i mina tankar och jag uppskattar er obeskrivligt mycket! I sommar, ska jag umgås med er så mycket som bara går!

Framtiden, ser ljus ut, som ni läst tidigare så har jag numera mål att sträva efter och jag är på väg! Svenskan går bra och jag är otroligt glad att jag tog tag i den och jag ska fixa den!

Sist men absolut inte minst så har vi min underbara pojkvän, åhh, kärlek är det enda jag kan säga. Han är min stöttepelare och finns där i vått och torrt, jag vet inte hur han står ut, men jag är glad att han gör det. Hur överlevde jag innan du kom in i mitt liv? Förrut gick man och var såkallat kär var och varannan vecka, men jag inser nu att jag inte visste vad kärlek var, för jag har aldrig någonsin varit i närheten av att känna de känslor jag har för den här killen, han är underbar! You and me forever!

Ja, det var väl allt jag hade att säga för den här gången.

Ciao

Harriboy=(

Ja nu är det några dagar sedan jag uppdaterade sist!
Kan börja med en tråkig nyhet: Igår när jag pratade med mamma frågade jag ju som vanligt hur min lilla Harri(ökenråttan som inte flyttade med till Örebro) mår och då sa hon att hon tror det är sista dagarna för min lilla pojke nu=( Det riktigt högg i hjärtat när hon sa det och ni som tänker: Hur kan man bli ledsen för en liten råtta, så vill jag bara säga: Fuck you! När det gäller djur har det ingen som helst betydelse på storlek, man kan bli lika fäst vid en råtta som en hund. Harri har funnits med mig i över 4 år, vilket gör att han lever lite på lånad tid, men jag har aldrig satt mig in i hur det ska bli när han dör=( Jag ska i alla fall försöka ta mig hem någon dag och säga hejdå.

Fredagsnöje på hög nivå

Den senaste halvtimmen har jag ägnat åt att rensa mobilen, främst sms men också massa skitbilder som jag inte behöver (i bland när jag inte har någon spegel till hands, så brukar jag ta kort på mig själv för att se att håret och sådär ser bra ut) så som ni förstår så fylls den ganska fort med bilder. Men värst är ju smsen och nu är det inte så att jag skrytsamt konstaterar att jag är oerhört populär och får sjukt mycket sms (även fast det är sant) men främst är det så att jag aldrg orkar rensa, jag hade alltså onödiga sms kvar sen jul typ! Men nu är det gjort!

Annars då? Ja det är ju Fredag, min absoluta favvodag! Vaknade vid 9 i morse, då min oerhört otänksamma mamma ringde och hörde hur jag mådde. Ringde henne i ren panik igår e.m. när jag fick panikont i magen som jag får i bland, blir helt kallsvettig och spyfärdig av smärta! Usch!
Efter jag pratat med henne, städade jag som jag alltid gör på Fredagar, skönt att ha det gjort! Nu funderar jag på att ta med mig mp3:n och gå och möta M när han slutar jobbet, det är ju asskönt väder ute (eller det ser skönt ut iaf) men vi får se vad som händer!

Be killen om ursäkt så glömmer vi det här

Är det bara jag som med spänning *ironi* följt "bråket" mellan Tv4 producenten Pelle Porseryd och Brolle?

Pelle Porseryd och Alex Schulman hade alltså en smskonversation där Schulman skrev att han ville att Brolle skulle åka ut ur körslaget varpå Porseryd svarade typ: Visst vi riggar sånt där, så om du vill.
Alla normalt funtade människor ser ju detta som ett skämt, förutom Brolle, som tydligen blivit väldigt uppriven och till och med skrivit ett öppet brev i någon tidning.
Detta är ju så sjukt äckligt töntigt så jag spyr, hela den här grejen liksom, i dag är det Torsdag, händelsen skedde i Lördags, i FEM dagar har nöjessidorna upptagits av detta "bråk".

Shit, be Brolletönten om ursäkt så slipper vi läsa om detta mer. Förövrigt, vart har Brolle hållit hus de senaste åren? Har han åkt runt och turnerat med "Playing with fire"? För det är väl den enda låten han har gjort, va?

God morgon

Nu är jag uppe och duschad! Ska strax äta lite frukost hade jag tänkt. Men what´s up med vädret, det var ju typ högsommar förra veckan? Nu är det bara regnigt och grått, bläää.

Igår kollade jag på ett program som heter Barnmorskorna. Det är ett hemskt hemskt program, jag vill aldrig föda barn på vanligt sätt när jag ser det fruktansvärda programmet. Jag minns att jag skrek till M när en kvinna låg och krystade och stönade: Var glad att du aldrig behöver uppleva det där! Han höll för öronen och sprang in i sovrummet och satte på tvn där, haha, känns tryggt att han inte ens orkar höra när dom skriker och föder på tvn. Ni kan ju tänka er vilket stöd jag kommer ha vid min sida när det är dags. Men det är långt dit så han har några år att förbereda sig på, min älskling.
Anyway, jag kan erkänna att jag grät. Jag såg en pappa som grät när han fick se sitt barn. Och jag kunde helt enkelt inte hålla tårarna tillbaka. Jävla barnmorskorna, jag kan inte minnas att jag någonsin gråtit till ett program. För många år sedan var jag på Titanic på bio med familjen, då minns jag att jag tvingade mig själv till tårar, jag satt där och tänkte på allt hemskt i världen, eftersom själva filmen inte gjorde mig tårögd alls. Och gråta, det var man ju tvungen, herregud, det var Titanic, hela biosalongen snyftade ju typ. Där ser ni hur svag jag var för grupptryck redan då, 11 år gammal..

cigg

Jag blev precis paniksugen på en cigg=( Har inte rökt på flera flera veckor....
Aja, får sysselsätta mig med nåt så går det kanske över.. Jag hade hoppats på att det skulle sluta regna så att jag kunde gå till M´s jobb och möta han, men det verkar inte ge sig!

Nu ska jag dra ner till tvättstugan iaf, sista tvätten är klar!

Djävulsposten

Jag har ett erkännande som jag måste få ur mig:
Jag är rädd för posten!
Varje gång jag hör brevbäraren komma upp för trappan (ja jag hör att det är han) så blir jag helt stel också hör jag hur han släpper ner posten till grannen också blir jag ännu stelare, till slut måste jag nästan hålla för öronen. Jag får nämligen för mig att det ska låta så fruktansvärt högt när han släpper ner posten  och den där metallgrejen slår mot dörren. När han släppt ner posten, så blir jag lugn igen, det lät inte alls den här gången heller också går jag vidare med mitt liv tills han kommer igen nästa dag, djävulsposten.

Nu ska psychot här ta en lunchpaus i allt pluggande!

Jag ser ljuset igen!

Idag fick jag ett mail av studievägledaren på universitetet här i Örebro. Jag hade nämligen mailat några frågor till henne, den viktigaste var hur länge man läser till lågstadielärare. Min kära syster skrämde ju upp mig och pratade om att dom förlängt lärarutbildningen till 5 år och det skulle jag aldrig orka med. Men idag fick jag rätt fakta: Man läser i 3,5 år och det gjorde mig sjukt glad!
Jag är inte längre en slö misslyckad slacker utan mål, jag har numera MÅL med livet, jag har något att sträva efter, jag mår just nu skitbra!
Jag kommer alltså "bara" vara 26 år när jag är färdigutbildad, det är väl en lagom ålder? Det är väl ändå vid den åldern det börjar gå utför, ni vet rynkor, celluliter, hängbröst, DÅ kan jag börja skaffa barn och hus och sånt.
Nej det känns rätt det här, så jävla rätt!

Brokeback Mountain avklarad



image5

Ja nu har jag sett klart filmen, bara reflektionen kvar med andra ord;)

Är inte det konstigt att allt blir så mycket tråkigare när det är i skolsyfte?
Jag har ju sett den här filmen förrut och tycker faktiskt att den är skitbra, men nu när jag Måste se den så räknade jag nästan minuterna tills den var slut! Konstigt.

Aja, nu är den sedd i alla fall.


Latmask

Åhh, vad irriterad jag är på att jag alltid ska vakna så jävla sent! Jag måste ju plugga ju! I morgon blir det helt enkelt till att ställa klockan.

Som sagt dagen ska spenderas med att plugga (fan vad jag hatar det ordet, verkligen skitfult, finns det något annat?) Först ska jag se filmen Brokeback mountain och om 3 veckor ska jag lämna in en reflektion på den. Om 3 veckor ska jag även få mitt första hemprov, kommer gå åt helvete! Eller nej det kommer det inte, jag måste klara den här svenskan nu så att jag kan komma in på lärarlinjen sedan. Min längtan efter att komma ut och lära upp ungjävlarna hur man beter sig i samhället, kommer göra att jag klarar detta. När jag börjar som lärare, då mina vänner, kommer det börja gå åt rätt håll i skolorna igen, då kommer vi återigen att se hopp inför "dagens ungdom".

Jag svor inte alls.....

När jag tog hand om den här disken:

image5

Nej, inte alls faktiskt.......

För övrigt så har jag mina funderingar på om vi har någon i familjen som är diabetiker, vi använder nämligen omänskligt mycket glas.. hmm... (Jo det kan lika gärna vara jag med tanke på att jag har en släkt fylld av diabetiker och jag jämt är törstig som ett as)

Yihoo

Idag är Anna en mycket mycket glad människa. Anledningen till denna lycka stavas: DEKLARATION
Den har nämligen gjort mig flera tusenlappar rikare idag! (Pengarna kommer ju visserligen inte än på ett tag, men åhh denna glädje)

Morsning Korsning!

Idag är det äntligen Fredag, skööööönt!
Jag ser verkligen fram emot helgen nu för tiden, eftersom jag pluggar varje vardag, men får ta ledigt på helgen=)

Vad händer annars då?
Jo jag ska försöka städa undan lite här för sen kommer M´s mamma och hämtar upp mig och kör mig till verkstan där M lämnat in sin bil idag. Vi får hoppas att den är "frisk" nu, gamla hyndan;)
Annars blir helgen lugn tror jag, ska mysa med min underbara älskade pojkvän och äta godis i massor;) Höhö

See ya!

Uppehåll

Ja nu har jag haft ett blogguppehåll på några dagar, blogg.se har nämligen varit nerstängt ett par dagar, men nu är jag back on track!

I fredagskväll åkte jag till Karlstad, vilket inte var planerat.. Förra veckan var dock en ganska jobbig vecka av en anledning som jag inte vill ta upp här, därför kände jag bara för att åka "hem" någon dag och umgås med familjen!
Så vi kollade på Let´s dance och hade det mysigt sen åkte jag med syrran hem och sov hos henne. På Lördagen kom mamma och hämtade oss så åkte vi till Bergvik och gick i lite affärer och sådär=) Det var kul att umgås med mamma och syrran=)
På eftermiddagen åkte jag till Maria en sväng, hon har ju varit "hemma" någon vecka, men jag hade inte haft möjlighet att träffa henne förrän i Lördags=)

Förövrigt mår jag sådär, har någon infektion i kroppen som inte vill ge sig. Sedan jag var sjuk för flera veckor sedan har jag haft konstant halsont och det går inte över så sen ska jag till apoteket och fråga vad dom har att erbjuda mig!

Nu ska jag dock äta äggmackor och kolla på Våra bästa år!

Ciao

RSS 2.0