Sjuk

Fan va trött jag är, jag fick inte vara frisk länge från min förkylning innan den kom tillbaks gånger 10! Tror jag har feber nu oxå, jag som såg fram emot min lediga helg och hade så mycket planerat=(

Seriöst så är jag sur på 3 i Marieberg, eller snarare på den inkompetenta personalen som jobbar där, dom vet ju INGENTING!? Igår var jag där och sa att jag behövde hjälp med att se om min telefonkamera har någon inställning på, för det blir så konstiga bilder i mörker, vet ni vad idioten säger!?: Jag är lika oteknisk som du, jag vet ingenting om sånt där! Öhh, och du står här bakom disken för att!? Det är liksom andra gången jag frågat något och inte fått någon hjälp- Faan, va trött jag blir, det blev faan bättre bilder med min 2 megapixel kameramobil liksom..

Nu ska ni få beviset på hur dålig den är med lite bilder från i lördags!



JAG OCH MONEYBROTHER (Som sagt, jävla mobilkamera!)


Bästa tjejorna!

Promoe och M!

Fattar ni nu att det är något fel!?

Lycka

Jag har TRÄFFAT Moneybrother ikväll, jag har tagit kort med MONEYBROTHER ikväll och jag mår så jävla bra!!! Som grädden på moset har jag haft en helt lovely utekväll med brudarna!!! Kort kommer imorn, nu är jag full och jävlig och ska sova, jobb väntar i morn, men nu, LYCKA!!!

Slut på veckan tack!

Ja, jag skulle gärna se att var typ Fredag nu! Jag har verkligen bajsmycket att göra, just nu sitter jag och skriver som en idiot inför seminarie på Torsdag, känns som att jag svarar skitkasst på varje fråga.. Imorn ska jag alltså va klar med seminariet PLUS ha läst en massa inför gruppuppgiften som vi börjar med imorn.. Suck! Imorn kväll är det iaf finsittning och jag är ingen nolla längre;) Så i eftermiddag ska jag och T och M åka till Marieberg och hitta nåt anständigt att ha på oss.

I helgen blir det avslutning på nollningen med stor fest i conventum! Moneybrother, Millencollin, Familjen och Promoe kommer dit, ganska stort att ha fixat dit dom, går jag på bästa universitetet eller vad!? Det är ju självklart min jobbhelg oxå=( Men jobbar 4 timmar lör och sön, det överlever jag nog! Jag har aldrig uppskattat mitt jobb så mycket som när jag börjat skolan, såååå jäkla skönt att slippa skolbänken och göra något praktiskt=)

Nej, tillbaks till böckerna!

Blandat

Idag är ingen bra dag kan jag säga! Har varit småförkyld ett par dar och efter jag var på utställning igår och satt ute flera timmar så har det brutit ut ordentligt.. Halsont och rinnande näsa och jävla rethosta!! Vill ni veta nåt kul!? Folk tjatar om att media överdriver svininfluensa och att det säkert inte är så farligt att få det och bla bla, pröva att bli förkylda så får ni se vad folk säger då! Folk är livrädda för en =P

Igår, som sagt, var jag på utställning igen med Charlie, det var kul att M faktiskt följde med, tror inte han tyckte det var så kul, men han var med iaf! Där var också Charlies uppfödare och två som har en bedårande liten söt 6-månaders valp ifrån dom, så det var trevligt! Sen kom pappa och Jessica och kollade, dom var dock liiiiite sena =P I alla fall så gick det bra, Charlie fick hederspris i första bedömningen och fick gå vidare för att tävla om "bäst i rasen" mot en tik.. Ni kan ju tänka er hur det gick? En hormonell liten kille ska gå FRAMFÖR en snygg tjej i ringen, han gick baklänges typ hela tiden, så ja, det blev inget BIR för Challe igår..

Nu är min älskade sambo på affären och köper glass och halstabletter till sin flickvän, hur underbar är inte han då?=)

Nej, jag slänger in nån bild från utställningen igår, blev inte så många då M höll i kameran, vet inte vad han höll på med =P


Här håller domaren på och känner igenom honom, han var klockren på detta min lilla gubbe <3




Som sagt, måste bara kolla in bruden bakom, suck!




Torsdag

Idag har jag tagit en break från skolböckerna. Hade seminarie mellan 9 och 12 så jag känner att jag är värd lite ledighet=) Under veckan har jag pratat med studievägledaren på skolan, var lite osäker på om detta verkligen var rätt för mig, men efter att ha pratat med henne så känns det mycket bättre=)

Nu har jag ingen skola förrän på Måndag och det är min lediga helg från jobbet så jag ska bara njuuuuuta!!! Förmodlingen åker jag och M till k-d imorn och sover hos mamma tills på Lördag. På lördag är det nämligen utställning så det blir en tidig morgon minst sagt och då är det skönt att slippa åka från Örebro..

För övrigt så är jag så JÄVLA förbannad!!! Började allmännlydnadskurs med Charlie förra måndagen på brukshundsklubben.. Tyckte instruktören verkade vettig men ack så fel jag hade... Igår frågade jag vad man skulle göra åt att han är så osäker och skällig på människor, vet ni vad CP:t gör då?? Hon böjer sig ner över honom och när han börjar skälla och backa bakåt så sliter hon tag i honom och lyfter upp honom i nackskinnet varpå Charlie blir livrädd och hugger henne i handen och då håller hon tag i nackskinnet ännu hårdare och blir ännu mer arg på honom!!!!! Seriöst!? Jag vart nästan gråtfärdig efteråt och Charlie vart helt skärrad.. Stackarn, hur ska detta få honom att lita mer på människor? Hon har ju verkligen visat nu att människor ÄR farliga... Jag ska iaf ringa i morn och säga att vi inte kommer mer på kursen, jag tänker inte sätta min fot där nåt mer!!!

Ledig

Ja, fredagar är jag ledig från skolan, så då passar jag på att läsa/skriva sånt jag inte hunnit i veckan. Nu håller jag på med en inlämningsuppgift som skulle vart inne i onsdags, men man fick skjuta på det om man inte hade böckerna, men nu har jag fått dom så då är det bara att köra!

Charlie har inskolning på hunddagis, han började där igår, så det är lugnt och skönt hemma idag;) Det är jäääävligt dyrt, men såååå värt det, så jäkla dåligt samvete jag haft för lille gossen sen skolan började!

Nu sitter jag för övrigt och skriver på min nya älskling, en Asus eee, den är minimini oh såååå söt! Men jag gillar´n inte, tycker det är jobbigt när bilden är så liten så jag sitter hellre vid den gamla bärbara som är större, men denna funkar bra som pluggdator iaf=)

Nej nu ska jag göra mig iordning och hämta Challe på dagis (haha, låter som att jag har barn!!?)

Jag lever

Dålig uppdatering, men jag lever iaf och jag får känna på att jag lever, ordentligt!!

Jag är typ dränkt i skolarbete och ska försöka hinna med en fritid också med hundkurser och supande och vänner! Familjen och k-dvännerna har blivit försummade dock och jag är ledsen för det och saknar er, men det ska snart bli ändring på det bara jag fått ordning på allt=)

Nu ska jag kolla färdigt på Hells kitchen och sen blir det sova!!! Behövs verkligen då jag gick och la mig 3 inatt.... Ciao

Hektisk vecka!

Det har varit en hektisk första vecka i skolan! Jag har haft min första (och andra) föreläsning, jag har haft min första inlämningsuppgift, vi har blivit indelade i projektgrupper där vi ska arbeta med olika områden inom det sociala.. Gissa vad min grupp fick? Det jag hoppades på att vi ABSOLUT INTE skulle få: Socialt arbete med flyktingar.. Tycker inte det verkar intressant för fem öre, men det kan ju ändras efter vårt studiebesök vi ska göra? Annars trivs jag som fisken i vattnet! Har redan hunnit lära känna människor som jag trivs superbra med!! Min enda ångest nu är att kurslitteraturen som jag beställt ALDRIG kommer, jag behöver mina böcker!!! Dock så får jag låna T:s bok under helgen så jag kan plugga lite iaf=)

Idag är jag ledig och ikväll fortsätter nollningen, först fest i nån studentkorridor och avslutning på kåren såklart, sweet!
Men nu blire städning!


RSS 2.0