Jag kan om jag vill

Skolan har alltid varit ett stort problem för mig. Alla prov, läxor, uppgifter har varit ett helvete. Men det är faktiskt inte så att jag är korkad, jag är bara lat, skjuter allt framför mig tills jag får en spark i arslet, det är först då jag visar vad jag går för!
Det är detta som hänt nu.. Till alla er som frågat hur det gått på komvux, jag har ljugit, det har inte alls gått bra. Nej, det är inte så att jag fått dåliga betyg på uppgifter och sådär, det är snarare bristen på uppgifter jag lämnat in som varit problemet. Återigen har jag skjutit saker framför mig tills jag igår fick en fet spark i arslet i form av ett mail från min lärare. Vi behöver inte gå in på vad det stod mer än att hon var tvungen att få in uppgifter. Voila! Sedan igår har jag hunnit med två stycken=)

Jag har verkligen egentligen ingen lust att någonsin plugga igen, men då och då blir jag beslutsam om att jag ska bli lärare, jag skulle hemskt gärna jobba med barn. Men idag fick mina planer sig en stor törn, dom har nämligen utökat lärarutbildningen till 5 år! Kan ni förstå!? 5 jävla år! Jag kommer i stort sett vara redo att gå i pension när jag får börja jobba! (Okej, nu överdrev jag som vanligt, men med min åldersnoja så känns det så)


Prison Break

Läste precis på Expressen att Prison Break fortsätter en säsong till=) Jag har vart helt fast i den här serien sedan första början och jag tycker det låter kanon med en säsong till, speciellt med tanke på att man får se dessa killar vareviga vecka;)


image3

Vardag igen..(för alla utom mig)

Vaknade upp i morse av att någon skottade(tror jag?) utanför sovrumsfönstret! Är inte det helt jävla psycho att vi ska behöva skotta i slutet av Mars! Det går bara utför med den här världen och ni förstår att våra barn aldrig kommer få uppleva en riktig vinter eller en riktig sommar va? Om dom inte flyttar i från det här skitlandet vill säga!

Idag är jag riktigt anti allting! Jag är en riktig pms-kossa (utan pms), mest är det för att det är vardag, alla människor går tillbaka till sina jobb, tjänar pengar och vad gör jag? Går upp, duschar och sätter mig här! Hur kan folk VILJA gå hemma? Det kanske var lite mysigt första veckorna, men nu, nu är det bara förjävligt, man tillför ingenting till världen, man behövs inte överhuvudtaget! Usch!
Nu ska jag gå och göra det nyttigaste jag kan göra här hemma, nämligen diska=(

Nämen titta här....

image1



image2

......... Vad som gjorde min Fredagkväll=)

Igår var jag lite sur på min älskling M, han skulle nämligen tillsammans med sina kompisar plocka bort grejer efter KENT-spelningen här på Conventum igårkväll.. Anledningen till att jag var sur var att han skulle antagligen få träffa kent och inte jag och som ni kanske förstått så älskar jag verkligen kent, dom är bäst. Men självklart tänkte han på mig och när han kom hem fick jag detta finfina plektrum som någon av bandmedlemmarna spelat med=) Fattar ni att lyckan är fulkomligt total eller!?

Ni kanske förresten undrar vad faan jag gör uppe klockan 7 på påskafton? Jag ska ju hem till min kära familj såklart och då tänkte jag komma i väg tidigt! Så nu blir det en slurp kaffe, dusch och sedan är jag på gång!

Glad påsk på er!

Kräftan här

Jag har alltid solat med mottot: Hellre röd än vit också har jag dragit ner solariet till näsan, detta motto fick jag äta upp idag ska jag säga, jag är verkligen röd som en kräfta!!!! Och jag skäms! Hur ska jag kunna gå ut såhär? Jag lever med förhoppningen om att innan jag går till frisören så har min röda färg utvecklats till en gyllenbrun fin solbränna, det är 2 timmar kvar tills jag ska gå, bör jag ge upp hoppet?

Anyways, det blev ändrat, familjen kommer hit på fredag i stället, vilket kommer bli tufft. Vi ska nämligen ut i morn och jag hade tänkt att ta igen 6 månader utan alkohol! Tänk att det gått  ett halvår sedan jag drack någon form av alkohol senast! Det är iof ingenting jag saknat, jag gillar egentligen inte alkohol och skulle aldrig få för mig att sitta hemma en fredagkväll och ta ett glas vin, jag dricker bara när jag ska ut helt enkelt!

Annars så har jag då tvättstugan idag IGEN, jag är inne på min 3:e tvätt för dagen och tvättkrgen är icke tom än, jag får nog helt enkelt ge upp mitt livsprojekt nowadays, att få tvättkorgen tom alltså;)

Uppdaterar mer senare!


Åhh

Nu har jag och M precis vart och solat, det var helt underbart! Ska försöka komma i väg imorn eller på Torsdag också för att verkligen få upp brännan lite;)

I morn ska jag i väg och klippa mig också=) Lite nervös är jag faktiskt, jag tog en frisör ur telefonkatalogen och ringde och bokade tid hos, vågat va? Men jag har en strategi: Verkar hon lite halvstörd sådär, då säger jag bara åt henne att klippa topparna, det måste ju vilket freak som helst (som fått jobb på en salong) klara av...

Jag återkommer om detta i morn!

Nu ska jag ta en snabbdusch sen ska jag laga pannkakor=)

Ciao

Stackars grannar

Jag tycker seriöst synd om mina grannar! När jag fastnar för en låt då Fastnar jag verkligen för den låten, jag lyssnar alltså konstant på samma låt i flera månaders tid, helst med hög volym såklart! Just nu är det "Vy från ett luftslott" med kent som går på högvarv här hemma, jag älskar den och jag lyssnar på den om och om igen!
Så till våra kära grannar vill jag säga: Har ni tröttnat så knacka på och säg åt mig eller ring störningsjouren vettja, annars kör vi den några veckor till va? Sedan hittar vi någon ny favvolåt!

Tisdag

Varje gång jag ska skriva ett inlägg här så får jag ångest över den där jävla rubriken! Varför måste man ha en rubrik?

Nu var det ju några dagar sedan jag skrev här och anledningen till detta är att jag varit sjuk och därför inte gjort någonting.. Hela helgen satt jag här i lägenheten och tittade på tv, åt glass och knarkade halstabletter och Ipren och vet ni vad, det funkade! Jag är numera frisk igen och jag tackar Gud(även om han inte finns) över att det inte var streptokocker eller något annat vidrigt!
Idag har jag tvättdag, jag tvättar alltså typ 2 gånger i veckan,men likafan är tvättkorgen överfull! Och vi är 2 personer! Tänk den dagen man får barn, har man 3 tvättkorgar då eller?
När M slutar jobbet ska vi åka och sola iaf, förstår ni JAG SKA SOLA! Jag älskar verkligen solarium, det är det bästa som finns, inte nog med att det är skönt som stryk, man blir snygg också!
I morn kommer kanske la familia hit och hälsar på, min syster som vanligvis bor i Norrland är ju i Värmland med pojkvännen så då vore det ju trevligt om dom kom hit och hälsade på också=) Men vi får se!

Ha en fin dag!
/A


Sjukling

Usch idag är jag mycket mycket värre än igår.. Det känns som att jag har en jävla kniv i halsen och att äta (eller dricka) något annat än halstabletter är inte att tänka på!

Igår var vi bara hemma och hade mys.. Vi käkade tacos och jag åt glass för fulla muggar, vid 11 somnade M så då passade jag på och kolla några avsnitt av Tusenbröder! Det är verkligen en skitbra serie och trots att jag sett den förrut så hade jag ingen aning om vad som hände=)
Gick och la mig vid 3, har dock inte kunnat sova alls bra, vaknat typ varje timme och haft skitsvårt att somna om på grund av halsen=(

Idag blir det bara vila också ska jag försöka se Melodifestivalen om jag orkar! Jag hejar på Amy Diamond, hon är ju såå söt och har en bra låt.. Jag hoppas VERKLIGEN INTE att Linda Bengtzing vinner, hon är kändiskåt jävla fjant tycker jag!

Aja, ha en bra Lördag!

/A

Hejhej!

Idag, mina vänner, ska jag tala om för er att jag mår riktigt jävla piss och helst av allt skulle jag vilja krypa tillbaka under täcket och sova! Men städningen väntar.... Mina halsmandlar känns som två stora ballonger och varje gång jag sväljer svider det som jag vet inte vad. Hade jag inte vetat att man inte kan få körtelfeber 2 gånger så hade jag lätt trott att det var detta som var på gång, men streptokocker kanske? Och vart är min älskade M? Jo han är på jobbet, kan ni förstå det? Han borde ju vara hemma här (kanske som längst springa ner till affären och köpa halstabletter och en massa glass) och ta hand om sin sjuka flickvän=( Men jag vet att han kommer ta extra bra hand om mig sen när han kommer hem i stället, min fina bästa älskling;)

Igår fick jag en underbart rolig nyhet: Maria kommer hem på Lördag! Wihooo, visserligen hem till Karlstad, men det är ju betydligt lättare att träffa henne där än i London=) På Torsdag har hon iaf lovat att komma hit och följa med på fotbollsgala (det låter glammigare än vad det är), men vi får väl se hur det blir=)

Nej, städningen får vänta en dag eller två, nu går jag och drar täcket över mig!

Ciao

Det värsta jobbet jag någonsin haft!

Nu ska jag precis äta frukost! Vaknade sent idag (nyss), men jag var trött! Vi var ju på 50-årskalas igår, åkte vid 5 och kom hem vi 1 inatt, det var trevligt faktiskt! Eller ja, ni vet så trevligt som "släktfester" kan vara, jag och M satt mest och pratade med syrran vid ett eget bord! Men vi fick smörgåstårta iaf (min kära mamma gör vääärldens godaste) och det hade jag sett fram emot=)

Jaja, till rubriken: I natt hade jag en riktigt hemsk dröm, den var alltså värre än alla mardrömmar ni kan tänka er! Jag drömde nämligen att jag var tillbaks på en viss stor hamburgerkedja som jag en gång jobbat på.... Kan ni förstå att jag vaknade upp i ren och skär panik, helt kallsvettig!?
Efter att ha jobbat där så brukar jag aldrig (ALDRIG) rekommendera någon annan ett jobb där, helt enkelt för att jag inte vill någon så illa, men man måste nog ha gjort det själv för att förstå hur hemskt det är. Det är ett riktigt jävla SLAVJOBB, ni vet där någon står och piskar på dig och skriker "SKYNDA" tills du svimmar, ja det är inte långt ifrån, bort med piskan så har du jobbet på en hamburgerrestaurang.. Sedan alla dessa människor som tydligen fått för sig att de också var chefer, trots att de på papperet var en liten sketen arbetare.
Andra gången jag jobbade där (jag var desperat inför julen) så var det lite bättre, jag visste att jag snart skulle sluta vilket gjorde att jag tog det lugnt, stressade inte upp mig och sket fullständigt i om det blev fel! Men gissa om jag var omtyckt av slavdrivarna och de andra slavarna? Nej inte speciellt!
Sedan slutade jag, jag ringde och sjukanmälde mig och sa sen: jo förresten, jag säger upp mig också, jag kommer in med kläderna någon dag!

Nu blev det ett jävligt långt inlägg, nån som orkade sig igenom hela?

Kolla in den här!

Jag tycker inte om pluttinuttiga saker, men den här är ju bara för söt:


http://www.youtube.com/watch?v=je6UH1BFNLs


Slappdag

Jag känner mig onyttig och sunkig idag, vaknade 11 och har fortfarande inte duschat än!
Sitter och slökollar på Våra bästa år, herregud säger jag bara om den serien!

Ikväll blir det kalas hemma hos mamma+sambo, det blir säkert trevligt!
Sedan funderar jag på att ta med Harri hem! Harri är min ökenråtta (döpt efter Harri Mänty i kent såklart) han är 4 år och bor hos mamma, men nu saknar jag honom och han kommer antagligen inte leva så länge till, vilket gör att jag vill ha honom här sista tiden=(

Jaja, vi får se hur det blir!
Nu ska jag fxa lunch, det blir Findus kycklingpanna, rekommenderas starkt!


Sex and the city

Åhh vad jag älskade/älskar den serien! Den brukade gå i repris på nätterna på TV3 för ett tag sedan och avsnitten var lika bra även om jag sett dem flera gånger tidigare! Det är egentligen tur att jag inte har DVDboxen för jag skulle inte göra annat än att kolla på denna underbara serie hela dagarna=)
Igår såg jag för övrigt trailern till filmen som har premiär i juni (tror jag?) och jag längtar!!!!!!! Jag tror den kommer vara skitbra!

Idag är en dryg dag (Måndag såklart) grått och trist ute och jag har tvättstugan så det är där jag tillbringar en stor del av dagen idag!
När M slutar jobbet ska vi åka och köpa födelsedagskort till mammas sambo som fyller 50 i morgon, så i morgon eftermiddag åker vi alltså till Värmland=)
Annars så är jag hyffsat röksugen, har inte rökt sedan förra Lördagen då Carro bjöd mig=) Visst är jag duktig!

Aja, nu måste jag ner och lägga i en till tvätt!

Ciao

Hejhej!

Jag har varit jättedålig på att uppdatera under helgen, men jag har haft saker att göra hela helgen=)
I fredagskväll kom min kära syster hit så då blev det pizza och godisfrossande till sen natt, sedan sov hon över här.
Igår åkte vi ut till Ikea och kikade lite, jag och M köpte b.la. ny sko- och hatthylla, hatthyllan står han faktiskt och skruvar upp i detta nu=)
Igår kollade vi på Melodifestivalen, jag tyckte alla låtarna sög som stryk så det spelade mig över huvudtaget ingen roll vem som gick vidare!

/A

Städar

På fredagar har jag ju alltid städdag, eftersom det är så skönt med städat inför helgen och sådär (kärringvarning, jag vet!)
Så nu är jag mitt upp i städningen iaf, jag springer runt här och dammsuger och lyssnar på bra musik, det blir ju genast mycket roligare med bra musik till.
Vilket jävla intressant inlägg detta blev, tycker ni inte!? höhö

Aja, nu ska jag fortsätta här!


God kväll!

Sitter och kollar på Efterlyst och dricker te, Efterlyst är ett dåligt program för mig, jag blir rädd och så blir jag himla förbannad av att folk inte ska få gå fritt ute utan risk för att bli våldtagna, nerslagna, rånade osv.. Men jag tittar ändå=)

I dag har jag varit på stan med M´s mor, sedan gick vi hit och fikade, mycket trevligt=)

Och i morn är det Fredag, det är min absoluta favvodag! (Fast den var ännu bättre när M slutade 1) Men den känns så skön, vetskapen om att man har hela helgen tillsammans med älsklingen=)

Snart kommer kent till Örebro, skulle hemskt gärna gå, men har ingen biljett=( Någon som vill bjuda?
På tal om konserter så tänkte jag på främst 2 saker i Lördags när jag stod där i folkmassan:
1: Äckligt få människor verkar ha hört talas om deo!?
2: Vem faaaaan får för sig att FISA mitt i en folksamling!? Jag kan minnas iaf 3 ggr som jag fick hålla för näsan för att jag höll på att spy! Sluta upp med det, jävla äckelmänniskor som gör sånt!

Aja nu ska jag va social med älsklingen!
Ciao!

Fjortis+Björn Gustafsson=sant

När jag var fjortis så gillade man äldre, hårda, badboykillar, hellst skulle dom ha massa piercingar och tatueringar.. Men efter att ha läst massa olika bloggar så har jag fått uppfattningen att Björn Gustafsson är dagens fjortisars våta dröm, jag är chockad!
Missförstå mig rätt, han är verkligen hur söt som helst, men han är oskuld(?), har aldrig druckit, rökt och tydligen fick han sin första kyss när han var 20.. Är det sånt dagens fjortisar tänder på alltså?? Jaja, då går ju världen åt rätt håll iaf=)


Varför?

Jag stör mig! Sedan många år tillbaka har jag varit sockerberoende (jag har iaf alltid skyllt på det) och ätit godis varje dag, sedan blev jag även beroende av cola, vilket gjorde att jag drack det typ 3-4 gånger i veckan, MEN sedan typ 2 månader tillbaka äter jag aldrig godis på vardagar (oftast bara en dag på helgen) och dricka dricker jag typ också bara en gång i veckan, men VARFÖR går jag inte det minsta ner i vikt? Jag är kanske inte direkt fet, men dom där "kärlekshandtagen" skulle ju vara skönt att få bort!
Jag rör mig ju inte mindre nu än vad jag gjorde när jag åt godis heller så logiskt sett så borde jag tappa nåt kg men ICKE och jag blir så jävla irriterad!
Har någon nåt svar på detta???

*Gäsp*

Känner mig förvånansvärt trött idag, konstigt eftersom jag gick upp 11!?

Har precis satt mig för att kolla på Gilmore girls och dricka varm oboy (för att värma mig), vi bor nog i Sveriges kallaste lägenhet, det är helt sjukt och jag kan knappt gå utan strumpor här inne för jag förfryser mina fötter, haha!

Annars händer inte så mycket idag, väntar på att min älskade M ska komma hem från jobbet så jag får pussa på han! Är det inte konstigt att man kan sakna någon som man varit tillsammans med i över 3 år, bara när han är på jobbet? Men det är ju bättre det än att man skulle tycka det var skönt nät han var borta;)

Aja, kanske uppdaterar senare!

/A


Tråkig Måndag igen=(

Måndag måste vara den värsta dagen som finns! Värre än Söndag till och med ju!

Helgen har dock varit hur bra som helst! I Lördags åkte jag till Karlstad, slapp ta bussen dock, för M orkade inte gå upp och köra mig till busstation så tidigt=) Så jag tog bilen och kom fram vid 2 kanske? Vid 5 hämtade jag upp Carro i kil (skulle vart där 4 egentligen, men segast är ju mitt mellannamn så) också åkte vi hem till Malin och snackade lite skit och sådär, det var kul att träffa er tjejer, var ju ett tag sen sist;) Vid 7 kom jag hem till syrran och då gick vi direkt till Löfbergs lila arena där KENT skulle spela och jag kan väl bara säga att konserten var UNDERBAR! Vi stod typ 10-15 meter fån scenen och det var aningen trångt men helt okej och jag var helt hes efteråt! Efter konserten drog jag oh syrran i väg och köpte med oss käk hem till henne och vid åkte halv 2 åkte jag hem till mamma och sov där!
Söndag kom M vid kvart i 11, vi skulle nämligen åka till kil och hälsa på hos dom som ska ha valpar om ett tag! (tiken är inte parad än dock) Det var skönt att kunna fråga allt man undrar över när det gäller rasen och även träffa hennes hundar, som var helt bedårande! Nu känner vi oss iaf säkra på att det är en dvärgpinscher vi vill ha så det är bara att hoppas på att vi får köpa en av hennes valpar sen=)
Aja det var min helg, nu ska ja till läkaren om 2 timmar, jag är nervööööööös

Ciao

RSS 2.0