Tjohooo!

Idag har jag: 1. fixat någon som tar mitt arbetspass i morn. 2. FIXAT BILJETTER TILL U2 PÅ ULLEVI!!!! (eller ja, okej, det var M som bokade dem, har jag världens bästa pojkvän eller vad!?) Jag är så jävla lycklig! Och det kommer bli så sjukt jävla häftigt i morn!!!!!!!

Panik!

Faaan, jag har verkligen försökt acceptera the fact att jag INTE får gå på U2 i helgen..( fick inga biljetter, suck), men alltså ju närmare det kommer desto mer PANIK får jag, JAG MÅSTE GÅ!!!! Sitter ute på blocket som en galning och letar biljetter och ja det finns, men till vilket pris vill jag gå!? Jag kan inte betala mer än 1000 spänn liksom, jag vägrar.. Ett annat problem är att jag jobbar på lördag.. Så jag har alltså i morn på mig att: 1. fixa någon som tar mitt pass på Lördag.. 2. Fixa 2 biljetter till ett "bra"  pris! Kommer jag fixa detta!? Eller sitter jag i bilen på väg till jobbet som vanligt på Lördag!? Fortsättning följer...

Onsdag

Gaaaaah, va tråkigt jag har! Var ledig igår, hade huvudvärk så det blev en riktig hemmadag. Såg fram emot att få gå till jobbet i dag, men innan jag gick och la mig i natt blev jag akut illamående och kräktes och mådde halvdåligt i morse så sjukanmälan fick det bli.. Faaaan, ångest att sjukanmäla sig.=( Dock så mår jag lite bättre nu och ringde och sa att jag jobbar i morn iaf, så det får bli en tråkig hemmadag idag med.. Tilläggas ska att Charlie och M har varit bortresta sedan i lördags och jag HATAR att vara ensam! I morn kommer dom hem iaf=)

Nej, nu ska jag sluta gnälla och fortsätta kolla på The City-marathon på MTV, min räddning denna tråkiga dag=P

Ciao

Fredag

Idag har varit en riktigt seg dag, trött som stryk... Har varit ledigt idag, men ska iväg och jobba i morn så det blir en lugn kväll! Ska se på filmen Jägarna som går på tv sen, har sett den huuuur många ggr som helst, men den är lika bra varje gång =P

I Onsdags träffade jag en gammal barndomsvän som bor här i örebro över sommaren, vi har känt varann sen vi var typ 11 år, men året efter flyttade jag till F-haga och vi tappade kontakten och tog upp den typ... nu.. Vi satt på en uteservering och drack vin och pratade, så jäkla kul att ses!!!! SKa försöka ses några fler ggr innan hon flyttar hem tillbaks!

Idag fick jag mina papper från universitetet, utbildningsplan och grejer, känns så jäkla overkligt att sitta med dom papperen i handen, det är liksom min drömutbildning!!!! Börjar den 31:e augusti, spännande och lite nervöst=)

Nej nu ska jag hämta mer tvätt!

Ciao

Sluta röka

Alltså sluta röka har varit ett projekt hos mig sen... jag började ungefär.. Men nu, ska jag bara njuta av mina älskade cigg. JAG KAN INTE SLUTA!  Jag ramlar alltid tillbaka, så varför inte bara njuta så länge det varar istället för att få ångest och känna att jag MÅSTE sluta!? Samma problem är det med maten, jag kan aldrig bara njuta av att äta utan jag måste intala mig själv att jag SKA sluta äta och jag ska börja banta! Nej, nu ska jag bara njuta av allt som jag ändå inte gör något åt! 
Flummigt inlägg, men jag blir så trött på mig själv ibland, det är långt ifrån tanke till handling...

Nu sitter jag och laddar för en jobbdag, har varit ledig i 3 hela dagar, underbart! Idag är jag i kassan, blir nog lugnt med tanke på vädret!

Ciao

Vidriga djur!

Charlie har inte haft en enda fästing förrän nyss, då jag plockade 2 små äckliga fanskap som inte hade hunnit sätta sig fast ordentligt... Vad ska man göra med dem egentligen? Spola ner dom i toan? Mamma har alltid tagit en tändare och bränt dom, så det fick bli det nu.. Nu blir det till att köpa en fästingplockare iaf..

Söndag

Idag håller jag på att bli tokig på min lilla kille.. Det började i morse när jag låg i soffan och han hoppade runt och bara skällde och småbet i händerna och sådär.. Åkte ut i skogen med honom så han fick springa av sig + att han fick leta godis längs vägen, trodde han skulle bli nöjd, men ICKE! Nu springer han runt och drar i varenda jäkla filt han har och det värsta han PIPER och GNÄLLER och jag blir galen snart!!!!!!!! Vad vill han!? Han är inte nödig och inte hungrig liksom!?

Om några timmar kommer min älskade hem iaf, han åkte igår och nu saknar jag honom så jag döööööör snart! Det är kärlek det!

Lyckorus

Jag är verkligen mitt i ett lyckorus för tillfället! För bara någon månad sedan var jag arbetslös och övertygad om att jag aldrig skulle komma in på utbildningen, men helt plötsligt vände ALLT! Och nu har jag ett kul jobb där dom är mycket nöjda med mig och som jag är nöjd med PLUS att jag kommit in på drömutbildningen! När ska jag vakna upp ur den här drömmen!? Never I hope!

Den här helgen är jag gräsänka, M har åkt iväg med sina kompisar så jag får nöja mig med Challe som sällskap! Usch, ångest är bara förnamnet för vad jag känner för den här lördagen.. Har nämligen legat på soffan HELA dagen med godis, chips och tvn som underhållning och nu ska jag smälla i mig en grillad kyckling med potatissallad... Tur att det blir jobb hela nästa vecka för då springer jag bort allt detta fett..

Nej nu ska jag dra på en film och fortsätta göra det jag är bäst på =ÄTA;)

Godkväll

I´m in!

Här, mina vänner, har ni en blivande SOCIONOM=)

Helgen

Puh, vilken helg!

I Fredags var vi i Dalsland och senare på kvällen åkte vi hem till mamma där vi passade hundarna medan de var på fest! Blev en tidig kväll kan jag lova, då vi hade gått upp supertidigt på möran! Igår var vi på kennelträff, superkul med massa trevligt folk!  Charlie trodde han hade kommit till paradiset, dvs dvärgpinscherparadiset då det var typ 20 hundar där! Charlie gillar tydligen lammkött och blev lite för kär i en liten donna på typ 5 månader =P

Idag har vi varit på kalas hos syrran som fyller 31 år, gamling;) Nu har vi precis kommit hem och landat i soffan! Imorn är jag ledig från jobbet, gött! Hoppas det blir regn så man kan ligga inne på soffan hela dan utan dåligt samvete.
Här kommer lite bilder från träffen igår!


En helt bedårande liten puppy! En sån här röd liten goding blir nästa gång;)


Charlie badar!


Schwimming för fullt!


Ståbilder måste man också ta inför kommande utställningar!


Ledig!

Ja, idag är jag ledig och eftersom det är för varmt för att hitta på bus med Charlie så ska jag gå ut i parken och STEKA mig ordentligt i solen. Behövligt kan jag säga!

RSS 2.0