Måndag

Idag är det Måndag och om en vecka jobbar jag vid den här tiden =P Ska bli ganska skönt att göra något vettigt om dagarna!

Idag mår min mage inte alls bra, den gör sååååååå jävla ont så jag spyr snart! Så som ni förstår så är jag inte så jävla sugen på mat, MEN jag måste äta nåt nu, för i morn ska jag på röntgen så efter klockan 1 idag så får jag inte äta nåt mer förrän efter undersökningen imorn=( Så jag får alltså tvinga i mig nån jävla mat nu, åhh, jag kommer spy!!!!!

Imorn då, ska jag alltså åka till Lindesberg för att röntga och kolla ultraljud på magen, blir säkert intressant och kommer säkert göra bajsont! Hoppas att dom hittar nån fet jävla inflammation i magen så att dom kan ge mig medicin.

Liseberg

Ja, i Lördags var jag på Liseberg =P Tillsammans med M, systrar och systers pojkvän. Det var verkligen en skitkul dag, vi åkte inte överdrivet mycket, men det var så kul att umgås allihopa en hel dag=) Vi köpte åkband allihopa men åkte typ 4 karuseller bara! Hehe, men som sagt det var en skitmysig dag!!!!

Igår var jag helt död rent ut sagt! Det kändes som att jag hade haft en 3-dagarsfylla eller nåt, sov typ till 3 på e.m och ändå var jag svintrött hela kvällen =P

Hejhej!

Nu har vi handlat lite saker till valpen =) Det blev en bia-bed, en fleecefilt och ett koppel och halsband, var lite svårt att veta hur stor lillen är när vi får han!? Köpte iaf ett pyttelitet halsband som hon som jobbade på djuraffären trodde skulle passa =P Kan du inte växa upp så vi får hämta dig nu!?=( Tur att jag börjar jobba snart, då kommer dagarna och veckorna gå mycket fortare!!

I mornbitti drar vi till K-d och hämtar syskonen+ enas pojkvän, sen drar vi till Liseberg!! Ska bli sjukt kul=)

Ciao


Den här skulle sitta fint:

Jo det skulle den absolut, då den skiten jag har bara går ner sig mer och mer...




Samsung Soul heter den, den är sjukt snygg! Jag vill haaaaaa!

Fredag

Yeah! Idag är det Fredag, bästa dagen!

Har typ precis vaknat och nu ska jag äta frukost, städa och sen ska jag möta M vid marieberg. Fick nämligen lön igår, så nu ska här shoppas;) Det är ju typ 6 veckor kvar tills vi hämtar plutten, men jag tänkte köpa ett halsband och koppel iaf, om jag hittar nåt fint=) Jag kan säga att det är himla kul att jobba för ett företag som alltid överraskar en med lönen =P Jag får nämligen ALLTID för mycket mot vad jag trodde jag skulle få!

Igår då? Ja, då var vi hos M´s mamma och käkade supergod hemmagjord pizza, annorlunda men svingod var den!!! Sen åkte vi hem och tittade på fotbollen, Spanien-Ryssland, självklart tog Spanien hem det stoooooort! Vet ni förresten att jag pekade ut Spanien-Tyskland till finalen redan i kvartsfinalerna!? Jag är bäst! Nu ska jag bara tänka efter också ska jag berätta för er vem som vinner finalen;)

Ha en bra dag!

Ciao!

Ps: justja, i morn åker jag till Liseberg;)

Onsdag

Hallå hallå!
har egentligen inte alls nåt vettigt att skriva idag heller, men jag måste försöka hålla bloggen vid liv liksom, därför krävs ett inlägg lite då och då =P

Annars då? Jag sitter här och pimplar vin! Jag har aldrig varit nåt fan av vin eller alkohol överhuvudtaget, MEN när jag var på systemet sist köpte jag ett supergott vin som min syster alltid dricker typ! Tania heter det och är ett Bag in box vin som kostar 150 spänn, rekommenderas starkt!
Jaja, då systemet inte direkt sponsrar min blogg (än, höhö) så ska jag sluta göra reklam för deras sortiment!

Var och klippte mig igår också. Var skitnöjd när jag gick därifrån, men jag upptäckte att jag inte riktigt kan fixa det så fint som frisören gjorde så nu vet jag inte vad jag känner=/ Eller jo, det känns som jag ser ut som en kärring! Men men, bara det växer till sig lite så blir det nog bra!

Bye bye!

Nya leksaken

Här är vår nya leksak, visst är han söt =)




Måndag

Ja idag är det ju Måndag, wie, skitkul, Inte! Tänkte dra i genom helgen som gått lite snabbt =P

Midsommar, jaa, då var jag och M hemma, törrt kanske ni tänker nu, men Icke, herregud, jag hade ju vin, cigg och världens bästa sällskap, vad mer kan man begära liksom?;)
Lördagen låg vi här hemma och var inte utanför dörren på heeeeeela dan!  Vi kollade på film och myste en massa bara=)

Igår var vi iväg och köpte kamera, nu slipper man alltså ta en massa kort med skitmobilen! Det blev en liten söt svart sak, visar i ett annat inlägg! Vi måste ju såklart ha en kamera och ta en MASSA kort på vår lille plutt sen när han flyttar hit;) En liten plutt som vi för övrigt bestämt namn till nu;) Eller det är bestämt till 99%, vill bara se han först och se om det passar!

Aja, hörs kanske senare!

Torsdag

Hello!

I morse fick jag erfara hur sjukt beroende jag är av internet. Jag var nära till panik i morse när jag upptäcke att internetet var helt dött! Men efter att ha pratat med Tele2 så fick jag veta att det var hos dom det var fel och dom skulle fixa det under dagen och nu är det tillbaks iaf;) Puuuuh!

Har haft storstädning idag, skitkul! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi väl dra till systemet, ser ut som att jag kommer fira midsommar med Linda och co i Värmland=) Great!

Aja, nu duschen!

Bla bla bla

Blev inget kalas för mig, magen som krånglar som VANLIGT! Blää, jag vet att jag tjatar, men åhh vad jag är trött på att "den" ska förstöra för mig hela tiden! Aja, den 1:e Juli ska jag på röntgen och ultraljud, vore mycket skönt om de kunde hitta felet där.

Eftersom M är på kalas blev jag ensam igen.. Ska lägga mig framför tvn och försöka sova en stund och sen vakna upp med en frisk mage (förhoppningsvis)

Ciao

Onsdag

Ja idag är det Onsdag, vädret är ju bara för illa! Regn, regn, regn!

Vaknade för typ en timme sen, höhö, jag var tröööööött idag.

Ikväll ska vi till M´s mamma på kalas, blir trevligt! Sen är det ju som ni alla vet FOTBOLL! Okej, jag är inte speciellt intresserad av fotboll, Men jag lyckades ju ta mig igenom hela Sverige-spanien matchen så jagborde klara den här i kväll också;)

Åhh, nu är det bara 2 veckor kvar tills vi får hälsa på vår prins, kommer kännas mer verkligt när man sett honom på riktigt tror jag! Jag ser verkligen fram emot det här så sjukt mycket!!!!!!

Har lite panikångest för midsommar! Vill INTE sitta hemma, funderar på att fråga mina vänner vad dom tänkt göra? Tar nog en tripp till Värmland iaf =P

Åhhh!!!!

Jag är så himla irriterad just nu! ALLTID när man är glad för nåt så är lyckan som bortblåst efter att jag pratat med pappa! Nu har han fått reda på att vår hund är född och först ställde han bara frågor och verkade allmänt positiv, MEN till slut kommer det ju som man väntat på: Vad kostar den? Hur ska du ha råd med det? Du har väl inga pengar? osv osv....

Åhhhhhhh, varför kan han aldrig nånsin glädjas med en? Han bara tjatar, men han gör ju inget för att överhuvudtaget hjälpa till och har inte gjort på många år! Blääääää, give me a break!

Måndag

Hej!
Kom hem till Örebro vid 6-tiden igårkväll, så himla mysigt att få va med M igen, när vi inte setts på en vecka. Gud vad jag älskar dig <3 Hade inte ätit på hela dan så vi köpte pizza och kollade på fotboll, sen somnade jag skönt kan jag säga =P

Vaknade vid 11 idag och har haft tvättstugan sen dess i stort sett. Helt plötsligt så började det åska och blixtra för fullt, bara sådär, skumt! Ska ta hand om disken nu och sen ska jag packa upp mina grejer och städa i ordning lite!

Ciao

Söndag

Hallå!
Har precis kommit från solariet nu, det var underbart att sola!!!! Så nu ska jag ta en dusch sen ska mamma färga håret på mig och sen är det dags att dra sig hemåt mot Närke igen =P Har haft en jättebra vecka! Mest jobb iof, Tisdag, onsdag och Fredag men i Torsdags hann jag med att umgås med folk =P I Torsdags då tog ju Carro studenten, så jag, Malin, Talle, Per och Malins bedårande lilla Ludde var där och kollade och mötte upp henne utanför skolan. Sen åkte jag Malin, Linda och Ludde vidare hem till Carro och åt god mat och supergod tårta;) Var en mycket trevlig dag!
Igår var jag på stan med mina två systrar, shoppade nån tröja och hårfärg och sånt där annat intressant;) Sedan åkte vi hem till Jessie och kollade på fotboll och frossade i godis, nötter och ostbågar, gött! Var meningen att jag skulle åka tillbaka till Örebro igår kväll men jag var så himla trött så jag sov här i natt igen i stället =P

Åhh, nu är vår lille pojke 3 dagar gammal, snart öppnar han ögonen också =) Har sett en del bilder, dock finns det 2 hanar och vi vet inte riktigt vem som är våran än, men dom är ju gudomligt söta båda två, åhh har en känsla av att de närmaste veckorna kommer snigla sig fram=( Ska lägga upp bilder på lillen så fort vi vet vem som är våran;)

Lycka <3

Idag känner jag fullkomlig lycka!

Idag fick jag ett minst sagt efterlängtat samtal, Ingela ringde och berättade att vår lilla kille fötts idag och jag och M är världens lyckligaste! Så om 8 veckor flyttar en liten dvärgpinscherpojke hem till oss=) Jag har väntat och sett fram emot detta hur länge som helst och de senaste dagarna har jag gått som på nålar och väntat på att Ingela skulle ringa, men idag som sagt kom han äntligen till världen =P

Så nu behöver vi bara vänta 3 veckor innan vi får hälsa på! Åhh, jag längtar som stryk!!!!!!!!!!!


Aja, nu ska jag fika med familjen och sen kallar sängen.

I morgon är det jobb som gäller sen hoppas jag på att få träffa Sara=)

Tisdag!

Hello!
Har precis kommit från stan nu! Har jobbat och sådär =P Va ju meningen att jag skulle komma till K-d på Onsdagkväll för att gå på Carros student på Torsdag, men passande nog ringde min kollega på bageriet och frågade om jag ville jobba där under veckan och det ville jag ju=) Så nu ska jag jobba i morn och på Fredag också, gött med lite cash;)

Det är ju så jävla typiskt alltså, solen har skinit hela dagen, men lagom till jag slutade så hade solen gått i moln och nu är det typ storm!

Aja nu ska jag ta en sväng med hundarna och samtidigt passa på att ta dagens första cigg! Den är mycket efterlängtad kan jag lova!

Onödigt vetande

Ajajaj! Jag har nu ätit Ahlgrens sursockrade bilar för första gången och dom är sjukt goda! Dock så hann jag inte äta alls många förrän min tunga började svida som stryk! Den är nu helt röd, knottrig, kliig och svider =(
Jag vill bara säga att it hurt´s really really bad!


Ha en bra kväll!

Lördag

Ja, idag har jag äntligen fått min dos av sol =P Jag och M har legat i stadsparken fleeeeera timmar idag och stekt! Bra gjort för att vara mig, jag blir nämligen fruktansvärt rastlös av att ligga i solen (den största anledningen till att jag föredrar solarium), men det är så himla mysigt i stadsparken så det var skönt att slappa där!

M har dragit iväg nånstans och jag orkade inte följa med så jag ska gå till affären och köpa cola och sen slappa framför datorn hela kvällen! Jag håller på och ladda ner "En fyra för tre" som gick på tv för hur länge sen som helst, jag minns det som en skitbra serie, men vi får se;)

Till veckan ska jag till K-d och träffa mina fiiiiiiiina, söta vänner, underbart!

Bye bye


Fredag!

Idag har jag och M varit hemma hos mamma hela dagen. Vi skulle ju dit och hämta min bil så det blev att vi spenderade vår dag där. Tyvärr blev det inte så mycket solning, så jag är fortfarande vit som ett spöke, men i morn kanske =P Annars har vi ju solarium i västa fall!
Vi kom i alla fall hem hit vid 8 och då gick vi och köpte grejer till tacos, så kvällen har spenderats framför tvn, gött! Nu sitter jag och väntar på Fear som är på 4:an om typ 10 minuter. Älskade den filmen när jag var mindre, så mycket att jag till och med spelade in den och såg den varje dag flera veckor i sträck =P Tror dock inte att jag tycker den är lika bra idag, men man vet aldrig!

Nu ska jag sluta svamla för ikväll och istället sträcka ut mig på soffan;)

Ciao!

(Carro k: Sorry, men det var bara över dagen idag, och vi syns ju faktiskt på Torsdag;))

God morgon!

Håller på att göra i ordning lite frukost nu. Sedan blir det att göra sig i ordning och styra kosan mot F-haga! Så idag står SOLNING högst på schemat, jag ska få färg, wihoooo!


Aja Uppdaterar kanske senare!

Kram

Sluta kommentera jävla ufon!

Jävla desperata människor!
Jag HATAR att folk kommenterar med någon jävla länk eller liknande för att jag ska hjälpa er "statistik" på traven.
Jag LOVAR att jag inte går in och läser en enda blogg som kommenterar med sånt där!
Som en gång när jag skrev värsta inlägget om hur sjuk jag var, så får jag en kommentar från nåt jävla ufo: Ha en bra dag! Öhh, som jag skrev i inlägget som DU kommenterade så är jag SJUK så min dag kommer nog inte bli speciellt bra, jävla mongo! Åhh jag blir så frustrerad, sluta kommentera min blogg med sånt där jävla skit!

Torsdag

Åhh, jag är så spänd och förväntansfull så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Det kommer bli några lååååånga dagar framöver kan jag lova;) Säger inget mer om det än!

Precis så kom ett studentflak och åkte utanför fönstret, åhhhhh, ta mig tillbaks! Fast faan va tidigt dom måste gå ur... Klockan är ju inte ens 9 liksom?

Idag slutar min älskling senast 1, men jag hoppas han kommer hem snart! Kanske, vi får se =P
I morgon har vi funderingar på att dra till F-haga för att ta med min bil hem hit, vore även gött att ligga och schteka i solen också, behövs kan jag lova! Angående bilen så ville mamma bli av med den, då det blev trångt på gården och jag tar gärna hit den, I miss my baby <3

Nej nu ska jag ta en ibumetin (för halsen, blää) och en kopp kaffe!

Ha en underbar dag!

Festival

Läste att Sweden rock festival har kört igång idag. Jag har aldrig varit på festival, kommer säkert aldrig komma i väg heller, känner mig för gammal nu =P Festival känns det som man åker på när man är typ 16?
Men jag har alltid velat åka på festival, jag vill åka iväg och sova i tält och bli lortig och rulla i lera! Allt med festivaler verkar så himla mysigt, bra musik, mycket folk och framför allt åka med människor man tycker om... Åhh, kan ingen ta med mig på festival så kan jag låtsas att jag är 16 år!?


Min fina studentbal

Åhh, jag blir så grymt avundsjuk när jag hör om alla lyckliga människor som ska ta studenten snart! Dagarna innan studenten var nog dom bästa under hela skoltiden faktiskt!
Och som ni alla vet så hör ju bal och student ihop så jag tänkte härmed dela med mig av hur Min bal var.

Ja först så var jag jävligt tveksam på om jag skulle gå eller inte, men jag var rädd för att ångra mig om jag inte gick, så jag körde på ordentligt med en specialuppsydd klänning för 5000 och ja håruppsättningen och allt annat var ju inte heller billigt.....

I alla fall så träffades vi först hemma hos Malin och det var mycket trevligt (Talle var ju självklar som min dejt) sedan blev det mingel i parken utanför bmb och sen när vi kom in och skulle sätta oss till bords började kaoset, tydligen hade Någon tagit på sig en uppgift för att sedan skita i att fullfölja den vilket gjorde att vi inte fick sitta med klassen, utan alla satt utspridda lite här och var, illa!

I alla fall så fick vi en äcklig middag, nersköljt med äckligt vin. Och jag rökte mest hela tiden faktiskt, tillsammans med sprit och inte ätit mat på hela dan är inte det nån bra kombination. Kände först att jag började må illa när jag stod på uteserveringen och spydde sedan över räcket, varav jag hör människor skrika: Uhh det är nån som spyr där!
Trodde sedan att jag mådde bättre och gick och satte mig med klasskamraterna vid ett bord på uteserveringen, varpå jag kräktes igen. Jag skämdes som en hund, ringde pojkvännen och bad han komma och hämta mig, jag åkte hem 12. Det var den fina balen.

På väg hem fick M stanna vid skogen för att jag mådde illa igen, jag vinglade ut och ramlade, men som tur var tog han emot mig =P Ja sen åkte jag hem och söv jävligt gött!
 
Jag var pinsam, det erkänner jag, men det fanns ju de som betedde sig mycket värre faktiskt!

Sorg

Idag är en stor sorgedag för mig. Igår kväll ringde nämligen min mamma och berättade att älskade Harri somnat in.

Harri var min älskade ökenråtta som flyttade hem till mig som liten bebisråtta för över 4 år sedan och han har haft en stor plats i mitt hjärta sen dess. Han var mycket omtyckt av hela familjen faktiskt.

Han var en mycket speciell liten herre, smartare än många människor jag träffat i mitt liv faktiskt. Han visste bland annat sitt namn och kom alltid utrusande ur sitt lilla hus när man ropade på han. Han har överlevt en hel del i sitt liv, en gång bröt han sitt lilla lilla ben och en annan gång bet han sig ut ur sin bur och blev jagad av 2 glupska hundar och en katt genom huset, innan mamma fick tag i han. Ja som ni hör så var han en riktig kämpe Harriboy och han har lämnat ett stort avtryck i mitt hjärta.

RIP älskade Harri

Gaaah

Jag blir galen snart! HELA jävla dagen har jag försökt få kontakt med studievägledaren på komvux. Jag började ringa vid 8, då är det nån röst som säger att han är på sammanträde och återkommer 8.30. Mellan 8.30 och 9.30 var det upptaget hela tiden. 9.30 var han "tillfälligt ute" och skulle vara tillbaks kl 10.00. Efter 10 går det signaler fram men inget svar och nu är han på lunch! Vad faaaaaan är felet!?

Måndag

God morgon!

Har varit uppe sen 6 i morse och jag är svintrött! Körde M till jobbet så att jag skulle kunna ta bilen hemma idag, hehe. Funderar på att ta bussen till K-d nån dag under veckan och hämta min pärla så att jag slipper gå upp 6 varje möra =P Fast iof är det väl bra att vänja sig vid att gå upp i tid redan nu, eftersom jag ska jobba i Juli och då börjar jag ju kl 5 en del dar =) 

Ska äta lite frulle nu, sen blir det en springrunda!
Hörs senare, om jag överlever =P

Söndag

Dåligt med update nu! Men jag vet inte, jag har tröttnat på bloggen, big time! Jag tycker det är meningslöst att sitta och skriva när jag inte gjort nåt speciellt, som nu, titta vilket meningslöst inlägg detta blev.

Jag är bara less på det mesta just nu. Jag är så uttråkad så att jag ska lägga mig och sova bort lite tid. Om man har mycket att göra så kan det kännas som att dygnet har för få timmar, visste ni att det också kan kännas som dygnet har för många timmar?


RSS 2.0