Helvetesvecka

Ja, denna vecka är inte alls kul... I tre dagar nu har jag suttit isolerad och knappt varit utanför dörren.. Anledningen till detta är den förbannade svenskakursen! Jag har nu arbetat med tre olika uppgifter paralellt liksom och min hjärna är slut! Nu är 2 uppgifter klara iaf och bara en kvar. Usch, jag trodde inte det kunde bli värre än sista veckan i gymnasiet var, precis innan betygen skulle sättas, men jag hade fel, detta är värre!!! Visste ni förresten att jag "räddade" 5 betyg SISTA veckan i gymnasiet?
Blir ju himla trött på vårt wordprogram också som inte har något rättstavningsprogram så jag får sitta och lusläsa igenom och granska vartenda jävla ord!!!! Aja, man får vad man betalar för, eller i detta fallet vad man Inte betalar för;)

Inte nog med att jag har massa plugg, för någon jävla timme sen fick jag "en-gång-i-månaden-helvetet", blääää!

Annars då? Charlie är numera anmäld till sin första utställning, den 8:e februari gör vår lille gosse debut i ringen=) Usch jag kommer dööö av nervositet när det är dags!
I morn är det nyår och jag ska sitta hemma (as always), jag vill inte lämna bort min gosse när jag inte vet hur han kommer reagera när det smäller och sådär.. Så det blir jag, M, Charlie och min syster som kommer hit!

Aja, gott nytt år lite i förväg såhär;)!

Plugg

Ja, nu är det äntligen slutspurten på den här tråkiga skitkursen! Nästa måndag ska allt vara inlämnat och ja, jag har nåååågra saker kvar att fixa med, men jag hinner!! Jobbar som sagt bäst under press;)

Just nu sitter jag och dricker kaffe i en av mina nya Fillipa K-muggar, dom är sååå snygga! Pappa tycks vara övertygad om att jag ska ha hela kollektionen, jag fick nämligen 4 st i födelsedagspresent och 2 i julklapp, får se vilka jag får nästa gång;) Hehe
I fredags var jag på julmiddag hos pappa! Fick som sagt ha med Charlie, men det gick superbra, han var lugn och snäll och fick inga dampryck på hela eftermiddan/kvällen =P

Nu sitter jag och väntar på min älskade sambo! Han har varit och kollat på fotboll också skickade han ett sms och frågade om han fick komma hem (jag har ju som sagt pluggdag och behöver vara ifred) och det fick han ju såklart!! Han är så sööööööt min fina älskling! Den mest respektfulla människa som finns faktiskt=)

Nä nu har Charlie vaknat till liv, ut i kylan!

Julen över

Ja, shit vad vi har haft att göra dessa senaste dagar!

I Tisdags kom min älskade familj hit (jag skulle ju inte fira julafton med dem) så vi bjöd på hemmagjord pizza och spelade bingolotto och hade massa mys!

På julafton fick jag äran att vara med och fira med M´s familj, jättemysigt var det, med massa god julmat och fika! Och av min älskade pojkvän fick jag en söt pyamas, tofflor (jag är så himla frusen av mig) och en digital fotoram som jag velat ha hur lääääänge som helst=) Den är numera laddad med bilder på vår lilla familj och står i vardagsrumsförnstret;)

Igår var vi hemma hos svärmor igen på kalkonmiddag! Har aldrig ätit kalkon men det var mycket gott!

Idag ska jag åka hem till pappa på middag, har ju inte träffat han under julen än.. Synd bara att jag behöver ta Charlie med mig, hade nämligen velat dragit med nån ut i mellandagsrean i K-d, men det går ju såklart inte...

Aja, hoppas ni haft en bra jul!


Älskade Charlie på julaftonsmorgon! I örebro hade vi nämligen snö på julafton sörrni!


Charlie och Dogglas, Dogglas är Charlies egen toyboy, honom kan man nämligen leka med, jucka på, sova hos, och framför allt tycker Charlie att han är en underbart god päls att dra i!

Fredag

Ja, igår var jag på arbetsintervju=) Tror ni jag var nervös eller?;) Jag hyser inga större förhoppningar om att få jobbet dock, dom ska anställa 14 st och 65 fick komma på intervju så... Men det skulle vara skönt OM jag fick det =P Men lite utvald var man ju iaf, det var över 1100 sökande och 65 fick komma på intervju! Jaja, vi får se!

Just nu sitter jag och kollar på musikhjälpen på svt2, tycker det är SKITKUL att kolla på! Synd att det är slut idag=( Men men, nu ska jag sätta igång och städa! Ikväll kommer min syster hit och ska sova här till på Söndag, så i morn ska vi shoppa julklappar!

Ha det bra! ciao

Färgade linser

Nu kan man som bloggare få prova på GRATIS färgade månadslinser!!

Jag tycker den här färgen var himla fin!:



Gå in på www.fargadelinser.com och läs mer!!

Måndag

Har återigen kört M till jobbet så jag är uppe tidigt idag=) Har fortfarande ont i halsen, känns som att det bara blir värre och värre=(

Helgen då..
I fredags var jag hemma hos mamma och åt mat och kollade på Idol! M+polare skulle nämligen på konsert i Löfbergs lila arena och snäll flickvän som jag är så körde jag dem och hämtade så att de skulle kunna dricka lite bira!
Usch märks verkligen att Charlie är mitt uppe i könsmognaden, han juckade mot Douglas (mammas hund) heeeeeela kvällen, tokig var han (och bög uppenbarligen;)) I Fredags fyllde han 6 månader, min lilla älskling! Känns skönt, nu kan man ta längre promenader med honom då han växt färdigt nu! Så nu ska bara muskler byggas på=)

Nä nu ska jag äta frulle!
Ciao

I was right..

Som jag trodde igår (eller det var mamma som trodde det, jag trodde att det var min visdomstand som krånglade) så var det förkylning och idag har den brutit ut.... Ont  i halsen och skitseg i kroppen... Men kan ju knappast ligga och sova hela dagen eftersom Charlie ska ut i snöstormen vare sig jag är sjuk eller ej...

Klockan 13 kommer iaf min älskling hem med maaaaaat! Haha, vi köper mat från samma jävla ställe varje fredag när han slutar jobbet =P Oftast blir det samma maträtt varje gång också!

Nej nu ska jag diska.

Ciao

Morgonpigg!

Tjoho, kan ni fatta att klockan är 9 och jag är uppe!? Jag har faktiskt varit vaken sen 6 i morse, körde M till jobbet!
Nu har min efterlängtade SNÖ kommit iaf, har snöat som bara den i natt och snöar än=) Me like!!!

Charlie tycker inte riktigt om snö, han skakar och gnäller som bara den när vi är ute! Hård kille vi har;)

Just nu ligger han och myser under sin filt som vanligt, fast det ser inte så skönt ut på golvet =P

Lyckligt ovetande om att jag snart ska dra med han ut i skogen på promenad;)

Förövrigt så har jag ont i min visdomstand=( Eller så kan det vara förkylning som är på gång, har nämligen satans ont i halsen idag... Aja, nu ska jag äta upp min frukost!

Ciao

Onsdag

Jag har precis varit duktig och bakat, kärleksmums och muffins med hallon och vit choklad;) Och nu har jag ont i magen för att jag ätit så mycket smet, pucko mig! Men smeten till kärleksmumsen är den godaste smet jag nånsin ätit, skulle kunna göra en sats smet och bara äääääääta!!

I morse (eller halv 12 kanske inte räknas som morron =P), när jag precis vaknat iaf, tog jag och Charlie en lång promenad, usch vad jag hatar att gå ut och gå mitt i stan! Charlie blir stressad och skäller som en idiot på ALLT och jag blir irriterad och stressad.. Tacka vet jag skogen!

Såg precis att Coldplay kommer till Sverige igen den 22:a Augusti, faan att biljetterna släpps den 11:e december (imorn ju!?) hur ska jag ha råd med det? Aja, kanske kan önska mig en tidig julklapp av min älskling;) Jag MÅSTE gå iaf, fy faan vilken ångest jag hade när dem var här i höstas och jag inte var där....

Aja, nä nu ska jag göra glasyren till kärleksmumsen, sen ska jag packa Charlies väska (ja han har en egen väska) till valpkursen som är halv 5!


Måndag

Idag har jag tvättdag, jättekul!! Jag blir så himla irriterad över att inte snön kan komma till Örebro!! I F-haga var det så himla mysigt och fullt med snö, här är det bara regn, regn, regn...

Jag blir så himla ledsen! Julen har ALLTID varit den bästa och mysigaste högtiden enligt mig, i år däremot kan den lika gärna kvitta! Jag vill fira jul med FAMILJEN, men som vartenda jävla år ska släkten envisas med att fira tillsammans och det blir ju bara pannkaka av allting!! Varför släkten aldrig kan ha det trevligt tillsammans vet jag faktiskt inte, men det går inte så detta år ska jag bara skita i ALLT! Jag tänker sitta här hemma och fira med mig själv, för får jag inte vara med familjen så kan julen kvitta liksom! Blääääää, jävla släkt säger jag bara!!!

Onsdag

Usch, nu har jag precis lämnat plutten hos veterinären=( Han ska bli sövd och dra ut sina mjölktänder idag! Det kändes himla konstigt att komma hem utan Charlie, så himla tyst och tomt.... Men klockan 1 ska jag hämta min älskling utan dubbeltänder =P Tills dess ska jag plugga som satan!! Jag har någon muntlig redovisning imorn och självklart har jag inte börjat träna än, dumma dumma mig!!! Men det ordnar sig;)

Ciao

Städning

Idag är det sånt himla skitväder så jag tänkte passa på att storstäda, hänga upp julstjärnor och sånt där, MEN jag tappade ganska snart lusten... Julstjärnorna som är i papp är lite halvslitna så jag slängde in dom i skåpet igen! Och jag är så jävla irriterad idag! Jag vill ha en HELT NY lägenhet, visst våran är inte så sliten, tapeterna är ju hyfsat nya och sådär, men vi har fullt med silverfisk i hela lägenheten och jag blir tokig!... blääääää! Egentligen är det inte lägenheten heller jag är trött på, jag vet inte vad det är.... Allt? Känns det som... Jag vill ha ett jobb och tjäna pengar, fast egentligen vill jag börja plugga, eller? Ähh jag vet inte vad jag vill... Förvirrad är jag.. Och irriterad...


Nej nu ska jag gå ut i spöregnet med Charlie


RSS 2.0