Faan..

Nu har jag lagt i tvätt, ätit och fått min kopp kaffe.. Ja jag har ju egentligen ingen mer ursäkt till att INTE sätta igång med pluggandet för ikväll.. Man hittar aldrig så mycket att göra som när man ska plugga.. Man måste rensa garderoben, diska, skrubba spisen och det kan ju absolut inte ligga ett dammkorn bredvid datorn för då måste man ju damma hela lägenheten innan man börjar plugga.. haha, ja många ursäkter finns det.. Nu kom jag till och med på att jag MÅSTE blogga, vilket jag inte gjort på hur länge som helst =P Men nu har jag en helvetesvecka i skolan så det blir nog många inlägg denna veckan!

Hur mår jag nu för tiden då? Jo universitetet gör en smått psykiskt instabil om jag ska vara ärlig.. Ena sekunden kan jag bli hysterisk och förbannad och till och med gråta för minsta lilla (Sorry älskade sambo som får ta allt detta..) och nästa sekund är jag världens lyckligaste! Ibland kan jag till och med känna mig lycklig som får sitta och knåpa med skolpyssel om dagarna istället för att gå till ett tråkigt och oinspirerande jobb.. Men ja, dom stunderna är få, oftast är jag för stressad och uppe i varv för att hinna känna något alls.. Detta med skola och jobb är tufft och jobbigt, men ändå skulle jag inte vilja vara utan något av dom, jag behöver jobbet för att kunna varva ner och släppa plugget och jag behöver skolan för att nå dit jag vill..

En veckas ledigt skulle dock sitta fint.. Bara umgås med fina vänner och göra roliga saker utan att ha sociallagar tentaångest i bakhuvudet!

Något kul då! Jag och min älskade (som jag förövrigt varit tillsammans med i FEM år! Sjukt med tanke på att jag fortfarande är 18 ;)) ska åka till London i april! Han fick en weekend plus biljetter till Arsenal-Manchester city i 30-årspresent, han vart mycket glad! Och jag med för jag ska SHOPPA, wihoo! Ska bli så mysigt att åka iväg bara vi två <3

Nej, plugga var det ja! Kvällen till ära har jag världens sötaste pluggpartner iaf <3


Min glädje och kärlek <3



RSS 2.0