Helgen

Igår skulle vi varit på DP-träff hos Charlies uppfödare, men tyvärr blev det inställt. Det var synd, men det får bli en annan helg istället=) Så helgen har varit lugn, igår hade vi en redig slappardag, gjorde inget vettigt överhuvudtaget faktiskt..

Idag pluggade jag en del på f.m sen kom min älskade vän Alex hit med vovven Rex. Charlie och Rex träffades för första gången och det gick superbra! Vår lilla gosse har dock aldrig fattat att han är LITEN så han kör på som att han vore en dobberman;) Kaxig som stryk och vet sitt rätta värde!
I Torsdags fick vi ju äntligen tillbaks vår kamera som varit på lagning i TVÅ månader(!) så det blev lite bilder från "lekstunden"







Och Finaste Rex:


Jag och vår älskade tok:



Blev så himla glad när Alex kom hit, jag har saknat dig såå!
Nu ska jag laga lite käk!
Ciao

Update

Tänkte jag skulle uppdatera lite medan nån fortfarande läser skiten =P

Här i Örebro är det lugna gatan, vardagen knatar på och jag går fortfarande hemma och passar upp på en liten bortskämd råtta;) But I like it!!
Känner mig som värsta PMS-kärringen, mitt humör svänger som en jojjo, ena dagen är jag lyckligast i världen och nästa dag är allt skit, men ja, det är väl vad man kallar höstdepp!?

Idag har jag varit på vårdcentralen med min tå (nageltrång, too much information?), operation blir på Onsdag, weeee! Jättekul, en bedövningsspruta rakt i tån gör säkert inte alls ont;) Men men!

Ihelgen ska vi åka på dvärgpinscherträff, Charlie ska få träffa sin mamma och uppfödare för första gången sen han var 8 veckor =P Charlie som älskar andra hundar kommer ha så himla kul!!!

Aja, ha det fint!

Ciao

Dålig uppdatering

I know!

Orkar inte uppdatera nu heller.. Tänkte bara berätta för er, trogna läsare, att jag lever!

Mår sådär om jag ska va helt ärlig.. Behöver något att sysselsätta mig med, någon att umgås med, få lite struktur (är det rätt ord?) på vardagen, kan egentligen någon normalt funtad människa gå såhär om dagarna och må bra av det!?

Kleerup



Här, mina vänner, har ni en av Sveriges absolut snyggaste män.

Han heter Andreas Kleerup och sysselsätter sig med att göra underbar musik.

(sen tycker jag att vi ignorerar ryktena om att han skulle va ihop med en viss Gynning, personligen tror jag att han är klokare än så...)


(bilden har jag snott från nwt)


RSS 2.0