....

Dålig uppdatering på bloggen.. Men ni har vant er va!?

Förra veckan började jag jobba efter mitt schema! Det är sjukt kul, tack vare att man jobbar med bra folk hela tiden, men ja, värmen i kombination med en icke fungerande klimatanläggning är sådär.. Jobbar typ till 8, halv 9 varje kväll och sen däckar jag typ direkt jag kommer hem.. Kul liv =P

I Fredags var jag ledig, men ingen sovmorgon för det, lämnade in Charlie hos veterinären för skrapprov och äntligen är han fri från sin sjukdom=) Nu ska han äta medicin en månad till och sen ta ett sista skrapprov sen är han klar!!!! På fredag e.m åkte jag till K-d och gjorde slingor hos pappas sambo.. Ska ju bli blond nu, dock var jag föööör mörk för att bli helt blond direkt så nu är jag ljus, men inte tillräckligt;) Så om några veckor blir det mer slingor med blekning!!! När jag var klar med håret åkte jag hem till pappa och käkade mat.. Hade lovat mamma och co att vara chaufför på kvällen, så jag passade på att smsa Sara och fråga om hon ville träffas en sväng. Så runt 11 på kvällen åkte jag och Challe till färjestad och gick en promenad med Sara och Mollie! JÄTTEKUL att träffa dig gumman!!! Är alldeles för lång tid mellan gångerna...

Igår bar det av hemåt mot örebro och det blev lite utgång för mig och M med hans kompisar!! Så idag har man varit skapligt pigg... Till slut orkade vi (eller snarare jag) oss upp och vi drog iväg och la oss på en filt och myste i solen, så skönt!!! Men ja, imorn är det vardag igen och ännu en jobbvecka väntar! Ser fram emot helgen då vi åker till värmland på kennelträff, ska bli kul!!

Ciao!

Ps: ska försöka lägga in en bild på hur håret blev, men ja, det är inte tvättat på 2 dagar så det är inte alltför fräscht för tillfället... 

Ny älskling

Ja, som jag hintade om tidigare, det blev en ny mobil! Jag har suttit här och lekt någon timme och jag älskar den. Jag trotsade Saras dåliga ord om touchskärm och köpte helt enkelt en mobil med det;)

Här är min nya leksak:



(bild lånad från LG:s hemsida)

Nej, nu svider det av trötthet i ögonen, så sängen nästa!

Torsdag

Blaa, vilken tråkig dag, vädret var ju kanon igår och idag så vaknar man upp till regn=( Charlie, som verkligen HATAR regn, ligger och myser här i soffan och visar tydligt att ut vill han inte gå!

Känner mig lite smått illamående idag, detta pga ett jävla sjukhusprogram på tv som jag låg och slökollade på igår kväll.. Det var alltså människor med "pinsamma" åkommor som fick träffa olika läkare och få hjälp för sina problem.. In kommer iaf en gammal gubbe med hemorojder och självklart skulle de ju göra en liten undersökning på honom. Vad jag aldrig kunnat gissa var ju att de skulle ZOOMA in med kameran i hans rövhål och VISA hur hemmorojder ser ut!? Jag bara skrek rakt ut och bytte kanal fort som satan, men för sent, bilden sitter som en tumör på min hornhinna.. FAAAAN!!!

Idag slutar M tidigt så då ska jag passa på att dra med honom till M.berg och titta på ny telefon, haha, ni skulle se hur min ser ut nu! Jag tror inte det finns fler delar som kan ramla av nu. Som grädden på moset har Charlie haft kul med den när den legat i soffan så den har ett stort jäkla bitmärke..

Nej nu ä det dags för duschen!

Ciao


Fredag

Alltså, titta på TIDEN när jag skrivit detta! Sjukt! Jag vaknade för en halvtimme sedan, KLARVAKEN.. Och då M inte verkade uppskatta mitt "pratsjukande" så var det lika bra att gå upp kände jag;) Finns myyyyyycket bra på tvn nu.. INTE!

Igår jobbade jag, på riktigt.. Inte bara massa prat och upplärande utan jag jobbade verkligen och det kändes.. I hela kroppen och framför allt fötterna!! Men det var kul! Jag har alltid trott att allt snack om "bra arbetskamrater gör det lättare att gå till jobbet" var bullshit, men det är det inte! Det underlättar verkligen och jag trivs så jäkla bra! Jag tyckte iof bra om de jag jobbade med på cafét också, men där var allt för lika varje dag liksom, ingen omväxling alls.. Nästan så jag hoppas att jag inte kommer in på skolan utan får fortsättning här istället;)

Idag fyller min lilla prins Charlie 1 år! Det känns konstigt att det gått 1 ÅR redan!? Men kul, nu ska vi hitta massa roliga kurser att gå i höst! Och utställningar ska bli också, nu när han är på bättringsvägen från sina hudproblem=)

Nej, nu ska jag läsa lite, är snart klar med tredje och sista delen i Stieg Larsson-triologin.(ni vet "män som hatar kvinnor"+fortsättning) Dom är såååå jäkla bra dom böckerna! Rekomenderas!

Ciao

Sleten

Guess what? Dödstrött idag med, vad är det för fel!? Aja, ska iaf trotsa tröttheten och regnet och bege mig ut i skogen.. Charlie behöver ju sin dagliga motion även om jag är så trött så jag dööööör snart..

Igår var jag på jobbet igen, hade andra genomgången och i morn ska jag gå bredvid och lära mig de olika grejerna jag ska göra.. Det är såååå himla mycket att lära då jag kommer ha flera olika "stationer" att byta mellan.. Men jag trivs verkligen bra! Det är så himla trevlig stämning och alla är så glada och trevliga hela tiden=)  Skillnad mot en viss donken där det bara var bitch´s som jobbade!

Nej nu ska jag dra mig upp från soffan;)

Ciao

Måndag

Ja, då var det måndag igen då! Även fast jag varit arbetslös så har mitt hat för måndagar hållt i sig, finns det någon tråkigare/deppigare dag!?

I helgen har det inte hänt speciellt mycket. Var hos mamma i fredags och hämtade lillplutten, han var SAKNAD här hemma även fast han bara varit borta lite mer än en dag =P Sen var jag ner hos pappa en sväng och tog en "snabbfika", shit vad han har bråttom hela tiden, han kommer stressa ihjäl sig en dag.. Åkte tillbaks hem till Örebro på eftermiddan iaf.
I lördags tror jag knappt jag var utanför dörren faktiskt, så jäkla seg! Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden? Trött hela tiden, somnar typ bara jag sätter mig i soffan..
Igår var vi hemma hos svärmor och fick god mat! Självklart skulle ju M titta på tennis också, dryyyyyyg sport! Händer ju inte ett skit?

Nu har jag precis gett Charlie hans "veckobad", han måste badas en gång i veckan med ett speciellt schampo för hans hudproblem.. Vi var ute och gick runt i stan förut och han skällde knappt på nån bil!!!!! STOLT matte!

Torsdag

Shit vad jag är trött i huvudet!!! Har varit på "utbildning" på nya jobbet idag, puuh säger jag bara.. Jag har blivit PUMPAD med info mellan kl 8 och halv 5! Jag har alltså bara SUTTIT och lyssnat på info! Det var som att vara tillbaka i skolan igen, ge mig ett prov på ALLA avdelningar på hela varuhuset och jag skulle lätt fixa´t! Men det var ganska intressant och framför allt var det kul att träffa sina blivande jobbarkompisar! Fick mitt arbetschema över sommaren också, jag är helnöjd! Nej, det kommer nog bli riktigt bra det här!

På tal om nåt annat: Inatt fick jag verkligen bekräftat hur gammal jag håller på och blir! Grannen här bredvid hade fest  (händer typ aldrig annars) och där låg jag i sängen med min bok och beklagade mig över hur man kan ha fest mitt i veckan och att jag inte kunde koncentrera mig på läsningen när dom pratade så högt (vi bor i ett vinkelhus så grannens fönster är typ 2 meter från vårt).. Det tog verkligen ett tag innan jag insåg att jag verkligen lät som en GAMMAL kärring!? Gud vad har hänt med mig!?

Skulle egentligen åkt och hämtat hem råttan också(han är hos mor), men faan jag har huvudvärk så jag håller på och dör så jag får hämta honom imornbitti (tack för det världens bästa mamma). Fast åhh vad jag saknar lille plutten <3

Nej nu ska jag lägga mig och vila en stund!
Ciao

Tisdag

Ja, då var det slut på det fina vädret för den här gången! Idag är det regn och grått i Örebro, *suck*. Men råttan har fått energin tillbaks iaf=) Han var helt jäkla däckad igår och ja, Charlie däckar inte i första taget om man säger så.. Åt ingenting på hela dagen och på kissrundorna gick han typ efter mig med tungan hängandes i marken! I morn ska jag åka och lämna honom hos mamma eftersom jag har heldag på jobbet på torsdag och han ska absolut inte vara ensam i över 8 timmar.. Känns drygt och åka 20 mil fram och tillbaks för hundvakt en dag, men vad gör man?

Jag vet att jag tjatar, men jag är så sjukt jäkla lycklig över att ha fått jobb! Det känns till och med okej att vara hemma om dagarna nu för jag vet ser slutet på det! En plats på universitetet på det här också så är jag NÖJD!

Avslutar med bild på min fiiiiiiiiina råtta <3


Måndag!

Shit alltså, idag har jag varit på andra arbetsintervjun på det där jobbet jag skrivit om tidigare! Guess what? JAG FICK DET! Ska på introduktionsdag redan på torsdag faktiskt, men börjar jobba först efter midsommar!! Det bästa är att det antagligen finns möjlighet att få fortsätta efter sommaren, vore ju helt underbart!

Vart jag ska jobba? På ett stort STORT företag som typ är det svenskaste som finns;) Sug på den ni!

RSS 2.0