Back to school!

Att börja skolan är stressigt och då har vi inte ens börjat med studierna!

Igår började vi med introduktion och rundvandring på campus, sen var det lunch och dags att bege sig hemmåt. Kom hem vid 2, gjorde mig iordning fort som tusan och sen var vi några tjejer som drog ihop en liten förfest innan det var dags att bege sig till skolan igen! Där blev det lite lekar och sen speeddating =P Sen bara söp vi och minglade! Dock så drogs jag med en förbannad huvudvärk hela kvällen och efter 2 värktabletter så gav jag upp och ringde min kära pojkvän som kom och hämtade mig!

Ikväll kör vi igen(utan huvudvärk), då blir det färgfest på kåren, niiiice!


U2

Ni måste ju vara chockade över all uppdatering idag, men det regnar och jag har tråkigt!!

1:a augusti var ju jag och M på U2 och ja, det var nog den häftigaste konsert jag varit på, det är helt otroligt hur jävla stora dom är och det är verkligen ett minne för livet att ha sett dem! Man ville liksom att det aldrig skulle ta slut, men det gjorde det efter 2 timmar=(

Mina bilder är inte dom bästa, men lägger in några så ni ska förstå hur mäktigt det var!







Hittade det här klippet på youtube, kan nog vara det finaste jag hört live nånsin:



Min duktiga pojke

Har ju glömt berätta att jag och Charlie gjorde debut i utställningsringen i Lördags! Charlies uppfödare var med som moraliskt stöd och gav massa bra tips och råd och fy tusan så kul det var, så nu blir det anmälningar till fler=)

För er som inte vet hur det går till så går man först i en ring så att domaren får se hur hunden rör sig och sedan ställer man upp hunden på ett bord där dom kollar hur den ser ut i kroppen, plus att dom kollar tänder och känner igenom hunden... Charlie skötte sig iaf exemplariskt på bordet och jag var så stolt!!!
Han blev BIR (bäst i rasen) och fick HP (hederspris för extra lovande unghundar) sedan blev vi oplacerade i gruppfinalen men vi var nöjda ändå=)








Stress

Ja, alltså i morn börjar skolan.. Jag känner mig aningen stressad och har en allmännt jobbig känsla.. Dels för Charlie.. Jag har ingen hundvakt imorn och ja, det är ALLTID mitt ansvar att fixa detta, var vi två om att köpa hund eller köpte jag honom själv!? Mitt andra irritationsmoment är jobbet.. Jag ska jobba i helgen och jag vill vara med på nollningen så mycket som möjligt, men jag har alltså ingen möjlighet att hinna på Lördag, usch, det känns hemskt och jobbigt just nu!

Onsdag

Dåliga jag hade ju tänkt lägga upp lite bilder från min K-Dvistelse förra vecka! Jag har dock varit för lat för att uppdatera så det kanske blir till helgen? Nu är jag tillbaks hos mamma iaf, är ledig fram till nästa helg och jag ORKAR inte sitta hemma i Öret och glo hela dagarna, så I´m back! Imorn ska jag förhoppningsvis (om ingen ändring skett?) ha tjejkväll med min fina vän Sara! Vi ska göra det vi är bäst på: Snacka skit! Men ni behöver inte oroa er, vi snackar bara skit om de som förtjänat det!

I Torsdags blev jag inkallad till chefen på jobbet, fick veta att jag fått extratjänsten som jag sökt till hösten=) Så det blir en fullspäckad höst med skola och jobb varannan helg! Men det känns skitabra!

Jag har ett himla shoppingsug för tillfället! Nästa veckan när lönen kommer ska jag ut och shoppa minidator som jag kan ha med till skolan och samla allt skolrelaterat på! Men nu vill jag shoppa kläder=( Tvivlar dock på att mamma vill passa Charlie, så jag får väl vänta med shoppingrundan=/

Nej, nu ska jag äta mat (SOM JAG SLUPPIT LAGA SJÄLV, LYX!)

Ciao

K-d

Ja, nu är jag i K-d! Har äntligen några dagar ledigt på rad så tänkte passa på att hänga här i några dagar=) Bo hos mamma = Inte bra! Fan vad dom fikar här! + Att det finns ALLTID fikabröd, not good! Men får testa min självdisciplin, den kan behöva tränas upp innan skolan börjar =P I morn ska jag förhoppningsvis träffa Sara, KUL! Och på Tisdag blir det käk med tjejorna på nån uteservering, ser jag fram emot och ska bli kul att se Lindas mage;) Inte länge kvar nu innan bebisen kommer! Imorn bitti ska jag försöka ta en cykelrunda med Challe! Har prövat att cykla med han, han är så duktig och springer som en galning bredvid cykeln, här ska byggas muskler på lilleman!

Nej, nu ska jag slänga mig i sängen och kolla lite tv innan jag sover!

Ciao

RSS 2.0