Fredag

Idag har verkligen varit sommarväder, så jäkla gött!
Jag och M gick på stan efter han slutat jobbet och gissa om det var mycket folk!! Köpte ingenting dock, hittar typ aldrig nåt jag vill ha längre..

Ikväll tog jag med mig Challe och åkte och tittade när M spelade match! Han är såååå sjukt duktig, jag blir helt stolt när jag ser honom spela och han gjorde 1 mål idag=) Var verkligen bra träning för Charlie också som ofta blir stressad och gnäller och SKÄLLER när det är mycket folk runt omkring honom, men idag var han superduktig och låg och tuggade på sin tjurmuskel hela matchen, ahh min älskade råtta <3

Nej, nu ska jag äta M&Ms och titta på nya Wallanderfilmen och mysa med min matchhjälte =P

Ciao


Torsdag

Shit, vad nyttig och bra man känner sig när man vaknar halv 12, INTE! Charlie brukar väcka mig runt 10 annars, men idag var han nog också trött ;P Har i alla fall varit ute en runda i spåret så jag vaknade till lite, det blev 5 km som vanligt, men det är helt otroligt vilken jäkla dålig kondition jag har, tragiskt verkligen!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag laga lite mat, skippade frukosten idag eftersom jag vaknade så sent.. Jag borde verkligen skaffa mig bättre och mer regelbundna matvanor, vissa dagar lever jag på mackor, andra dagar typ ingenting och vissa dagar vräker jag i mig ALLT! Blää, bra för kroppen och framför allt min mage liksom..

Igår skickade jag in mina sista papper till ansökningen till universitetet också, hade ju komvuxbetyg som man måste skicka via snigelposten liksom.. Känns spännande, ser fram emot det, men är ändå tveksam.. Är det verkligen detta jag vill eller söker jag bara i ren panik för att jag behöver pengar? Jag är ju medveten om att studiemedel inte är någon sund "inkomstkälla" eftersom det ska betalas tillbaka en dag och därför vill jag verkligen vara helt säker på att detta är rätt INNAN jag börjar krångla med studielån och sånt där.. Aja, svårt val! Egentligen vill jag bara åka långt bort och leva ett oansvarigt och okomplicerat ungdomsliv, där man inte behöver ta "allvarliga" livsavgörande val utan bara LEVA!

Katastrof!

Njae, nu överdrev jag. Eller nej det gjorde jag faktiskt inte.. Jag är i AKUT behov av en klippning, tänkte ringa och boka tid redan förra veckan, men lata jag sköt upp det (som allt annat). I alla fall så ringer jag idag och då ska min frisör tydligen flytta och gör sin sista dag i morn och var så klart uppbokad då, buhu! Jag som var så himla nöjd med henne, typiskt! Vad gör man nu!? Ska jag behöva åka till min gamla frisör i k-d som jag var halvnöjd med eller ska man våga prova någon helt ny? Usch, dagens i-landsproblem, helt klart!

Tjoho!

Idag är en bra dag=) Fick precis ett samtal från stället där jag var på arbetsintervju för två veckor sedan, jag har gått vidare i gallringen och ska få komma på en till intervju! Detta är alltså en intervju där jag slipper slåss med 10 andra om uppmärksamheten, höhö! Vet dock inte när det blir, men dom skulle höra av sig under veckan eller nästa så skulle vi bestämma en tid, fasen vad jag hoppas på att detta går vägen!

Nej, nu ska jag gå ut med en filt i parken och mysa i solen med min älskade vovve!


Förlåt

Jag är verkligen en hemsk vän just nu! Jag försummar alla, orkar inte höra av mig, orkar inte träffa någon.. Jag har en så kallad "dålig period" just nu! En sån där period då man inte kan glädjas åt allt man har utan tänker och sörjer allt man inte har. Då man inte kan tänka på allt roligt man gjort utan bara tänker på allt man Inte gjort.. Ja, en riktig skitperiod som sagt! Men jag kommer tillbaks snart!

Ciao

Lördag

Jao, kvar i f-haga än! Åker nog hem senare idag.

Just nu sitter jag med en liten pluttig Elsa i knät (syrrans hund). Hon är en riktig knähund hon=)

Är sur på M för tillfället!! Riktigt jäkla ap-sur är jag! Men så blir det ibland, det går över bara jag fått komma hem och skällt på han lite!

Jag har verkligen haft fullt upp den här veckan! Jag är helt slut. Mest har jag ju hittat på saker med syrran min då hon är hemma så sällan..
Nej, nu ska jag ta en dusch, sen blir det ut och gå med Challe!

Ohh, jäklar vilket givande inlägg detta blev =P

Slut på godis!

Jag kan nästan önska att jag vore gravid så jag fick en orsak och anledning till varför jag gått upp så i vikt! (det känns iaf som att jag gjort det) Känner mig som en uppblåst kossa för tillfället. Nu är det fasen slut på godis och sluskätande!


Tisdag

Nu är jag i f-haga! Kommer nog vara här till på Fredag tror jag=)

Igårkväll var jag med hem till mammas kompis och vi hade vinkväll! Det var jag, mina 2 syskon, mamma, mammas kompis och hennes dotter. Det var jättekul, blev mycket prat om gamla barndomsminnen då vi umgicks mycket med den familjen när vi var små!

Idag ska jag ut och träna med Charlie, jag har numera en burk med sten i som jag släpper i backen när han skäller och gör utfall mot andra hundar.. har försökt träna på andra sätt, men jag måste få bort att han blir så blockerad vid hundmöten så när det försvunnit ska jag börja träna med klicker, kommer nog gå bra hoppas jag=)

Ikväll blir det nog middag hemma hos min syster, är verkligen kul när vi är samlade alla tre syskon då det inte händer alltför ofta!
Nej, nu ska jag gå ut på promenad!
Ciao

Måndag

Nu har jag precis varit iväg på arbetsintervju, jobbigt, jobbigt!! Hehe, nej men det gick bra, trots att det var en GRUPPINTERVJU med typ 10 pers  (ja det är precis vad det låter, en arbetsintervju i grupp!) jag var duktig och nöjd iaf och det var det viktigaste! Får svar inom en vecka!

Hmm, denna vecka skulle jag spendera i f-haga egentligen, men jag är lite sur så jag vet inte om jag "bara" åker och hämtar Challe och sen åker hem igen, mamma har nämligen passat honom i natt=)

Usch, jag har ett jättejobbigt beslut att fatta=( Mår verkligen jättedåligt över det och drar ut på det hela tiden...(nej jag ä INTE gravid) Önskar att någon annan kunde ta det åt mig, men det skulle väl aldrig hända..

Nej nu måste jag rusa! Nu fick ni lite update iaf!

Ciao

RSS 2.0