Magvärk

Är hemma hos mamma nu, kom hit vid 1 typ. Sen dess har jag hunnit med att äta mat, fikat, rökt en hel del, sett på elitloppet, pratat och umgåtts med familjen, släppt ut Harri en sväng, busat med hundarna, ja det var väl det!

Hade tänkt åka hem snart, pga extrem magvärk, men kom på att jag lika gärna kan lägga mig och vila här i nån timme och sen åka, förhoppningsvis UTAN magvärk =P Låter smart eller? Då säger vi så, vila it is!

Bye bye


Söndag

Idag ni, är jag uppe tidigt! Ska göra mig i ordning och åka till F-haga snart....

Igår kollade jag på när Sverige gjorde bort sig (än en gång) i Eurovision! Och jag njöt. Under röstningsprocessen alltså. Dt är så jävla typiskt Sverige att Alltid tro att vi är bäst och det kommer gå såååå bra och vi är förhandstippade och så vidare. Och sen går det alltså åt helvete. Men jag njöt som sagt och hoppades på att det skulle gå åt helvete, vilket det gjorde! Enda bra var Björn Gustavsson, sååå söt!

Aja nu ska jag hoppa in i duschen!
Uppdat. mer senare kanske

Lördag

Har varit ute och sprungit med älsklingen idag, gick bra, var jobbigt.

Igår gjorde jag klart mitt svenskaprov och skickade in, hoppas på att det går okej =P
På e.m åkte jag och M till Vingåkers Factory outlet, en skitstor butik med massa märkeskläder som är lite billigare än i vanliga affärer, tyvärr hittade jag dock inte så mycket mer än under kläder, men men, alltid nåt;)

I morn ska jag hem och fira min älskade mamma på Mors dag, egentligen en skitlöjlig dag, fast iof en bra dag att visa sin mamma uppskattning på, eftersom man lätt glömmer att göra det andra dagar =P

Nu ska jag ta en dusch, sen laga lite käk!

Ha det fint


Hallå hallå!

Sitter och käkar glass och kollar på The Hills, men jag fattar inte varför dom kör samma jävla avsnitt av den serien OM OCH OM igen! Finns det inga nya eller?
Förövrigt vill jag tipsa er om GODASTE glassen: Carte d´or, dulce de leche, asgod!

Igår spelade min älskling match och blev utsedd till matchens lirare, förstår ni att jag är stolt över min baby!? Var tvungen att berätta det, höhö!

Aja, ha det fint!
Ciao

Torsdag

Nu har min blogg äntligen flyttats över till nya plattformen. Märker inte så stor skillnad egentligen men...
Idag är det ju Torsdag, skriver fortfarande på mitt prov, men snart ska väl skiten va klar iaf =P

Ska käka lunch snart, couscous med keso och tonfisk! svingott! Sedan ska jag gå ut och ta en efterlängtad cigg. Sedan är det tillbaks till datorn och prov


Onsdag

Tjena!

Sitter och håller på med mitt prov just nu! Eller ja, sanningen är att jag gör ALLT annat förutom att skriva på provet, jag är otroligt okoncentrerad. Jag läser en fråga och ska börja klura på svaret när jag kommer på mig själv sitta och tänka på hur mycket jag vill färga håret, ja och sådär håller det på. Det började bra i morse, men jag tror jag behöver en paus helt enkelt!

Annars händer inte så himla mycket. Väntar på att M ska komma hem med bilen så att jag kan ta en sväng upp till skogen och röra på fläsket lite.Är himla skönt när man väl kommit igång och efteråt känns det underbart, är jag sent ute som först nu kommit på fördelarna med att motionera?

Antarktis

Jag måste säga att det är inte lätt att koncentrera sig på prov här inte! Det känns som att jag sitter på ett isflak på Antarktis. Mina fötter är stelfrusna och mina fingrar snart också, det liksom blåser här inne!? Jag kan knappt tänka på något annat än just hur mycket jag fryser.

Måndag

Ja, idag är det ju Måndag igen, faan vad veckorna och framför allt helgerna går fort!

I helgen har det varit slappt. Inte ens varit ute och sprungit har jag, jag som var så duktig förra veckan=( I stället har jag käkat massa godis och annat "äckel" (som egentligen är såååååå gott) men nu har jag iaf slängt bort resterna av godiset, framsteg!

Har just nu en paus i pluggandet. Jag gör min sista (I hope) grej för terminen nu i svenskan. Ett prov som jag fick förra Fredan och som ska vara inne på Fredag och vet ni när Anna började med detta? Jo igår! Men det ska nog gå bra detta, jag får väl sitta dag och natt om så ska bli.
När M kommer hem från jobbet ska vi iaf ut i skogen och gå/springa, ska bli gött, jag ser att vädret är perfekt för detta=)

Ciao 

Sanningens ögonblick

Sitter nu och dricker kaffe, jag är verkligen beroende nu för tiden. Dricker kaffe istället för att äta godis typ =P Hehe

Väntar på mitt favoritprogram Sanningens ögonblick, så jävla kul! Jag tror inte helt på lögndetektortest, men jag tror att de som sitter där faktiskt säger sanningen för att de inte vill chansa liksom ifall det funkar =P Roligast är det när det är en tjej eller kille som har med sin partner i studion!

Aja, ska laga mat innan det börjar, pancakes;)

Kram

Nyvaken..

Nästan alltså. Jag blir så trött, jag gick upp 6, körde M till jobbet och när jag kom hem så la jag mig för att "vila ögonen" (som min mamma och pappa alltid sa när jag besviket frågade om de skulle sova när jag var liten) och vad tror ni? Jag vaknar ju såklart halv 11, halv 11 hade jag tänkt diskat, varit ute och sprungit och duschat, så jag kunde komma igång med pluggningen, men men.... Haha, och nu sitter jag alltså och ödslar tid här =P

Aja, nu ska jag ut och inviga mina nya springskor=)
Hörs senare! Ciao

Veckan och lite annat

Tänkte berätta lite om vad som hänt i veckan så här långt.

I Måndags var jag på begravning, det var sorgligt, men själva begravningen var jättefin iaf.
Jag var där med syskonen och mamma.
Pappa var också där, har inte sett honom sedan han var här och hälsade på för typ 3 månader sedan, sorgligt, men sant. Det känns jättetråkigt att vi inte har bättre kontakt och jag har alltid önskat att vi kunde få en riktig far-dotter relation (vad nu det är), men saker (och vissa människor) har alltid kommit emellan känns det som och till slut orkar man inte försöka längre eftersom man inte får den respons man önskar=/ Men jag älskar honom iaf och försöker acceptera att det är som det är.

Efter begravningen åkte jag och syrran hem till Örebro, på Tisdag skulle hon nämligen åka med bussen till Arlanda för att åka hem med flyg, så jag körde henne till bussen igår morse.
När M slutade jobbet åkte vi i väg och köpte träningskläder och skor till mig. Jag har börjat springa lite smått i skogen och då behöver man ordentliga skor =P

Nu ska jag fortsätta med maten, det blir fisk och mos idag!

Ciao

Jävla Rosing

Ända sedan Linda Rosing kom in i mitt dåvarande favvoprogram Big brother för många år sedan, så har jag avskytt henne. Inte liksom bara "inte tyckt om henne", utan verkligen hatat henne. Efter Big brother hatade jag henne ännu mer, pga hennes desperata vilja att synas i media hela tiden. Utan att överdriva så är hon en av dom mest patetiska människor som nånsin synts i svensk media, tillsammans med Linda Bengtzing och Pernilla Wahlgren.

Anledningen till att jag pratar om henne nu är att hon har en blogg som jag blivit helt besatt av. Inte för att hon skriver så bra eller för att jag tycker det minsta om henne nu, utan jag går in på den bloggen när jag är jävligt sur och irriterad och då blir jag ännu mer sur och irriterad och håller på och stör i hjäl mig! Jaa, det är ganska självplågande faktiskt, men sån är jag!

Ibland..

Är jag så jävla trött på allt!

Främst är jag trött på att inte ha något jobb, att inte Kunna ha något jobb. Jag orkar inte gå här hemma längre! Jävla vårdhelvete, kan jag få komma på undersökning snart eller!? Jag har väl betalat skatt som alla andra när jag haft jobb, men i bland kan man ju faan undra vad man betalar för? Inte får jag nån jävla hjälp när jag behöver det.


Tur att man har bloggen att få ut sina aggresioner i!

Värmland

Då var man tillbaka i Värmland igen =P Fast bara över dagen den här gången.
Ska nämligen på begravning=(
Kom hit vid 8 i morse och åt lite lite frukost med familjen sen tog jag Dogge med mig ut i skogen och gick/sprang en runda, så himla skönt!
Tog ut Harri förrut så han fick springa på golvet, haha, stackarn han var helt slut efteråt och däckade direkt i sitt hus när han kom in i buren igen. Han är inte van att springa sådär och nu är han så gammal att han inte längre orkar springa i sitt hjul heller=(

Nej, nu blir det duschen!

Ciao

Dålig uppdatering igen

Jaa, jag har varit riktigt dålig på att uppdatera sista tiden. Men det ska bli ändring på det nu. Tänkte iaf berätta om senaste veckan=)
Jag var ju i K-d från Söndag till Onsdag och umgicks med folk =P
På Tisdan träffade jag Sara en sväng, sen var jag och Carro och hälsade på M och hennes bebis, åhh vilken bedårande liten krabat, så himla sööööööt var han=) På kvällen träffade jag Stina och på onsdan träffade jag och Alex och hennes hundvalp innan jag åkte tillbaka till Örebro.

Helgen har varit lugn, igår var jag och M och grillade med M´s familj och idag har vi varit på Marieberg och shoppat loss =P

Orkar inte skriva mer nu.

Ciao

Long time no see

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, jag vet att ni har saknat mig mycket!

Nu är jag i Värmland, "premiärjobbade" idag på caféet. Var kul att vara tillbaka och jag längtar lite till sommaren faktiskt=) Nu mår jag mindre bra dock, har huvudvärk och ont i halsen=( Tänkte försöka vila lite innan jag ska till stan för att träffa S senare i kväll! Somnade typ 1 i natt och gick upp kvart över 3 (I MORSE) kan ni fatta att jag är trött eller!?

saknar min älskling M redan=( Tänker på dig hela tiden baby!!!!

Aja, nu ska jag ta en dusch, sedan kommer syrran på besök, då ska vi äta glasswienerbröd som jag köpte med från jobbet, mums!

Kram

RSS 2.0