Puh!

Usch vad jag är sleten! Sitter och slökollar på melodifestivalen, Tråkigt! Men ja..

Idag har pappa och hans sambo varit här! Jag och M bjöd på tacos och sen ananaspaj som efterrätt, det var uppskattat, tror jag =P Som vanligt blev det massa massa hundsnack!

Vet inte vad jag ska skriva mer, lägger in lite blandade bilder på min älskling istället <3

Fryslort!


Sitter fint!


Lyckligt skuttande i skogen!


Snygga killen tränar inför utställning!


Finaste vovven<3



Nej, nu ska jag dricka vin! Ciao

4 years of happiness

Idag har jag och M varit tillsammans i 4 år!! M skulle verkligen få en eloge som stått ut med mig så länge;) Hehe! Eller, vi har väl inte egentligen varit ihop i 4 år, vi träffades första gången för exakt 4 år sedan! Det är ganska kul att tänka på hur jag åkte till Örebro, söp mig full med vänner, helt ovetandes om att jag skulle träffa den finaste människan på jorden senare på kvällen! Du gör mig så jä*la lycklig baby, fortsätt med det några år till tack!

Den här "årsdagen" började ju mindre bra... Hade tid hos veterinären i morse. Charlie har fått några, nästan hårlösa fläckar och ja, jag har haft mina misstankar på vad det skulle kunna vara och jag blev inte lugnare idag=( Jag fick inget svar på, då veterinären kände att han behövde göra en mer nogrann undersökning så det bokades in tid om en vecka igen då lillen ska få lugnande också ska det tas skrapprov.. Utställningen som var inbokad på söndag är inställd för vår del.. Känns dumt att ta dit han när han inte är i bästa skick och vi har fullt upp med att oroa oss för att han är sjuk... Jaja, vi får hoppas på det bästa helt enkelt.. Usch, han måste va frisk, min lilla älskling!

Nej, nu ska jag ta och dammsuga en liten sväng! Ciao


Älsklingen, bara liten plutt, 8 veckor=)

Kleeeeerup



Ja, den 7:e mars kommer KLEERUP till Karlstad och fatta hur mycket jag vill gå!!!!! Men gissa vart han spelar! Jo ARENA, äckligaste jävla snuskstället i hela k-d, men faan det kan va värt att gå dit om jag får se Kleerup.. Nån som känner sig manad att dra tiden tillbaka typ 4 år och ställa sig i kön till Arena? Liksom 100 spänn kostar det ju!

(bild tagen från hd.se)

Utmanad

Ja, jag har blivit utmanad av http://mammamaliin.blogg.se/a och ja, Malin, du är fööör jobbig nu! ;)

Regler:

1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade


1. Jag har svårt att ta mig för med saker, mycket snack och lite verkstad liksom.
2. Min absolut högsta dröm är att få jobba med musik, typ musikrecensent eller på skivbolag eller liknande.. Men som sagt, mycket snack lite verkstad...
3. När jag var liten önskade jag att jag var kille eftersom de var mycket snyggare..
4. Varje fredag och lördag MÅSTE jag ha godis eller annat (om jag inte är ute vill säga), sitter kvar från när jag var liten och vi hade helgmys med familjen jämt..
5. Jag ser alltid negativa och jobbiga saker med allt som är kul.
6. Jag lider av en konstant ångest inför framtiden, vad ska jag göra? Vart ska jag bo? Osv..
7. Jag är trots ovanstående saker en ganska lycklig och glad människa.

Jag hoppar över uppgift 3 och 4 eftersom jag inte har några vänner... (som har blogg alltså)

Söndag

Idag gick jag faktiskt upp klockan 8! Sitter och försöker komma fram till en tid med Alex som vi kan träffas idag, Maria är ju hemma från England så vi ska försöka träffas alla 3, inte det lättaste =P Aja, det ordnar sig väl...

Jag har sovit himla dåligt inatt iaf... somnade vid halv 1-1, väcktes av en instapplande pojkvän som kom hem från krogen vid halv 3 och somnade om en timme senare.. Ja, vid halv 5 var det dags att vakna av en hulkande lilleman (Charlie alltså, inte M;)) som spydde upp sitt grisöra bredvid sängen... Upp och torka spya med andra ord! Somnade om en timme senare igen och sen som sagt upp vid 8!

Idag ska jag som sagt till K-d.. Hade tänkt att ta en hundfri dag, blev ändrade planer dock när jag pratade med mamma och hon besviket frågade: Ska inte Charlie med? Det blir allt tomt om du kommer utan Charlieboy... Jojo, trevligt! Så ja nu får grisen följa med....

Aja, nej nu ska jag käka frulle och sen åka! ciao


RSS 2.0