Tisdag

Jao, idag är det Tisdag! Jag och Charlie har varit ute i skogen, det är helt otroligt hur en så liten krabat kan få en så himla arg och förbannad ibland alltså... Åhh, skäller på ALLT!!! Bilar, människor, hundar, ja allt! Och jag tränar och tränar med honom men ser faan inget resultat.. Suck!

I söndags var jag och M iväg oh köpte Guitar hero. Jag har aldrig känt mig lockad att spela, tv-spel i sig är inget för mig.. (förutom Super Mario;)) jag är en så jävla dålig förlorare, så när jag var liten så åkte våra tv-spelsdosor i väggen måååååånga ggr... Anyway; Jag är fast i GH-träsket! Åhh det är så himla kul!! Så numera spelas det heeeeeela tiden=) Ska bara träna och träna så att jag blir bättre än M;) Höhö

I morn  ska jag till F-haga.. Jag och mor ska åka till stan och försöka hitta presenter till M som fyller år snart.. Visst är det tråkigt med människor som Aldrig kan säga vad som önskar sig?

Nej, nu ska jag duscha, sen spela GH!!

Sunday bloody Sunday

Ja, idag är det tråkig j*vla söndag och jag sitter här och kollar på Lets Dance, finns det nåt tråkigare program?? Usch, jag är trött och sliten, jag väcktes av en liten gosse klockan 8 i morse som skulle ut och kissa, kul!

I fredags lämnade vi Charlie hos svärmor och drog ut på krogen och kollade på M´s kompisars band som skulle spela.. Det var jättekul, missförstå mig rätt, men fy faan vad jag hatar alkohol! Varför dricker man egentligen? Man mår dåligt och ja, det som jag i alkoholväg anser smakar gott, smakar liksom bajs? Och krogen? Usch, jag vill ALDRIG vara singel, jag blir så äcklad av alla människor som hittat varandra under kvällen och sitter och hånglar i en sunkig soffa i hörnet liksom... BLÄÄÄÄÄ! Nej, krogen går bra, så länge som man vet att man har sitt på det torra... Aja, kvällen var kul iaf!

Igår vaknade vi runt 12 och kom på att vi lämnat bilen där vi var på förfest i fredags så jag fick gå iväg och hämta den, sen åkte vi och hämtade älsklingen hos M´s mamma. Igårkväll hade vi en mysig hemmakväll (eller jag iaf, M somnade runt 22) med godis =P Nu behöver jag några veckor på mig att glömma bort hur äckligt alkohol är sen kan jag gå ut igen;)

Nej, nu ska jag sova framför tvn!
Ciao

Höhö

Ja, Jonas Gardell och Mark Levengood som höll om varandra med fin Edvard-scissorhandsmusik i bakgrunden var tydligen nog för att jag skulle börja lipa här i soffan... Dags att sova kanske!? Nej, faan hunn måste ut=( Blää

Lördag

Åhh, jag sitter och kollar på Stjärnorna på slottet (kärringprogram, jag vet!) och var bara tvungen att skriva hur fin och underbar Jonas Gardell är, åhh, han är så söt!!! Undrar om han och Mark vill adoptera en 22-åring?

Annars då? Jo jag är ensam och övergiven den här helgen.. M bestämde sig för att åka bort en helg, höhö, nej vi är inte ovänner, han är bortrest bara =P Vill ni veta något sjukt? Han åkte igårkväll och ganska direkt efter han åkt så kände jag en sån himla saknad så att jag fick ont i magen och mådde illa, det är faktiskt sant! Åhh, det är äkta kärlek det <3 Tur att han kommer hem i morn!

Idag har min mamma+sambo varit här, vi har ätit nachos och fikat och varit ute med hundarna, Charlie är helt död som vanligt när han varit med Dogglas en hel dag =P

Nej nu ska jag forsätta mumsa chips och kolla tv!

Ciao

Klar!

Åhh, idag har jag gjort absolut sista grejen till svenskan! Jag är KLAR och mitt VG är i hamn! Skööööönt!

Haha, jag har tänkt hela dan på att jag ska uppdatera och vad jag ska skriva här, men nu är jag tom i skallen så jag skriver i morn eller nåt...

RSS 2.0