Finaste plutten <3

Åhh, igår var vi och hälsade på vår nya familjemedlem för första gången och det var det finaste jag sett! Det finns två hanar så vi vet inte exakt vem som är våran än, men jag fastnade lite speciellt för en av dom;)







Ont i hjärtat
Idag har jag som sagt ont i hjärtat! Idag spelar nämligen älskade KENT på arvikafestivalen och jag är inte där=( Jag blir så himla frustrerad! Ända sen jag fick höra att dom skulle komma dit har jag gått och velat om jag skulle köpa en endagsbiljett, dock så fick jag reda på IGÅR att festivalen började DÅ!? Trodde det va i mitten av Juli typ=(
Visserligen har jag sett dem 10 ggr förrut, men ändå! Jag tröttnar ALDRIG på älskade kent, dom är ju världsbäst helt enkelt.

Nej, nu ska jag städa vidare här och vara avundsjuk på alla lucky bastards som är där och kollar på kent och The Hellacopters som för övrigt spelar sin sista turné någonsin! Det missar jag ju som sagt också=(

Faaaaaan

Onsdag

Ja, mina vänner! Igår var jag på undersökning, närmare bestämt röntgen av tarmen+ultraljud av buken. Ja, jag kan ju tala om att röntgen var ju ingen hit alltså, varken "förberedelserna" eller själva undersökningen, det var bland det värsta jag varit med om faktiskt! Själva tortyren varade i en halvtimme, men det kändes som 3 ungefär! Aja!

M var snäll och följde med mig som stöd iaf, han är så underbar min älskade <3

Igår bakade jag de godaste muffinsen någonsin, dom var minst sagt himmelska;) Med hallon och vit choklad, mums!


I morn "fyller" vår plutt 3 veckor också! Detta innebär att vi nu kommer få åka och hälsa på honom=) Så antagligen redan i helgen åker vi dit för att titta på underverket! Räkna med bilder här sedan;)

RSS 2.0