God morgon!

Har precis gått upp nu, vaknade av att solen sken in i sovrummet, det är riktigt fint väder idag=)
Tänkte försöka dra med mig M på stan sen när han slutar och försöka hitta nån tröja eller nåt!

I morgon drar jag förövrigt till Karlstad, ska åka med bussen klockan 6 härifrån;) Väldigt tidigt, men vill försöka hinna med så mycket som möjligt när jag ändå är där. På kvällen är det ju som sagt KENT! Åhh vad jag har längtat nu, måste ha köpt biljetterna i början av December tror jag, så det har varit en evig längtan=) Sist jag såg dom var den 18:e November, men det känns skönt nu att slippa åka till Sthlm eller Göteborg för att se dom! Jag skulle egentligen velat köa för att hamna riktigt långt fram, men jag tror inte syrran är så sugen på det, så vi får väl armbåga oss fram!

Nu äre dags för frukost!

Ciao

Vi har en riktig idiot att göra med!

Okej, måste bara tillägga, den här "installatören" är en riktig jävla jubelidiot! Här har vi en människa som inte har något problem med att "klampa" runt hos folk MED SKOR! Även in på badrummet med skor var den jävla nöten och inte hade han vett att fälla ner toaringen efter sig! Respektlöst!

Hur lång tid tar det att installera en spis?

Fastighetsskötaren är nu här och "installerar" nya spisen, jag har alltid trott att en kontakt i väggen och så är den installerad, men han har seriöst stått där ute i säkert en kvart nu och han suckar, jag tyckte jag hörde honom hamra på nåt också!?
Förövrigt så hade jag ingen aning att vi skulle få en ny spis idag, det vore ju trevligt om dom hade kunnat ringt och "fövarnat" så hade dom sluppit se mig i pyamasbyxor och ful t-shirt och dom hade också sluppit stå mitt uppe i en disk som är om ett höghus! Men så går det när man inte ringer och "förvarnar"!
Nu suckar han igen, kanske jag borde gå ut och fråga om han behöver hjälp? Jag skulle säkert fixa´t på första försöket!


Onsdag

Ursäkta min dåliga uppdatering här på bloggen, men jag har för ovanlighetens skull inte varit hemma idag!

I förmiddags kom nämligen min käre fader hit på besök. Vi var ute i skogen och gick en promenad med lilla Bezzan, sedan åkte vi till stan och lunchade på nån kinarestaurang och sen åkte vi hit och fikade.
Jag kan säga att jag idag ätit min första semla för i år, jag blev dock besviken, den var typ 3 meter hög pga för mycket grädde (ja nu överdrev jag kanske lite, men bara lite)
Nu har iaf hela min familj varit här och sett hur jag bor, nu väntar jag bara på mina kära vänner, så vad säger ni? nån som känner för en utekväll i örebro!? Hör av er isf:P

Nu blir det glass och mys med min älskling!

ciao


Morgonpromenad

Från och med nu ska jag, varje morgon, försöka ta mig ut och gå en runda.. Dels för att få upp konditionen lite och dels för att se lite fräschare ut (vilket man gör när man är ute)
Så denna morgon blev det en runda på en halvtimme, nej jag veeeeet, det är inte mycket att hänga i julgranen egentligen, men va faan, med tanke på att min kondis kan jämföras med en 90-årings som dessutom suttit i rullstol i 10 år, så ser jag detta som ett stort framsteg!

?

Jag har fantasitorka vad gäller rubriker, vad är dom bra för egentligen?? Så från och med nu så skiter jag i dom!

I dag är det Söndag, tråkigaste, drygaste dagen som finns, även för en arbetslös tjej som jag.. Bara så ni vet så känner jag fortfarande skillnad på dagarna, Fredagar är bäst, Söndagar är värst.. I fall ni undrar liksom!

I dag har jag o M vart ute och käkat med svärmor, det var trevligt, jag åt kebab med pommes och tzatsiki(hur stavas det?).
Nu sitter jag här och kollar(tvångskollar) på fotboll, men snart åker M i väg, så då får jag se på tv, mohaha, kan förövrigt tipsa er om Wallander: Mörkret som går på TV4, klockan 21. Den bästa Wallanderfilmen enligt mig!
Aja, nu har ni fått er dos av onödigt vetande om mig för idag!


Ciao


Lördag

Sitter och kollar på nån gammal film på 4:an! det är sjukt kul och se alla människor med fula frisyrer och fula kläder, riktigt 80-tal, tur att man är född i slutet av 80(eller ja nästan i mitten iof) så man slapp uppleva det på riktigt, för det måste ju verkligen va det hemskaste årtiondet när det kommer till kläder och sånt!

Annars sitter jag och väntar på käk, potatisbullar och bacon, mums! Jag och M var ute och tog en långpromenad i skogen tidigare i dag. Var sjukt skönt med solen som sken=) Det enda som saknades på promenaden var en hund=(

Men förhoppningsvis så kommer det inte saknas en sååå länge till, idag har jag nämligen skickat mail till kenneln som jag hade kontakt med för ett år sedan.. Dom ska tydligen para sin ena tik och det vore guld att få ta en valp efter henne! Men jag återkommer om detta ämne;)

Aja nu blir det käk!

Ciao


Upp med anteckningsblocket och vässa pennan!

För här kommer lite onödigt vetande om mig: Jag har blivit helt frälst av rostat bröd med ägg och kaviar på! Det är så sjukt gott, I love it!!!

Jag måste självklart tipsa er som läser om att Calle och Alex Schulman börjat blogga igen för någon vecka sedan på VF:s hemsida!! För min del blev det ett stort tomrum i hjärtat när de (främst Calle, han är bäst) slutade blogga sist, men nu är det fyllt igen! Nu bloggar de alltså tillsammans och det är för bra för att beskriva, gå in på vf.se och välj sedan blogg i högerspalten så hittar ni dit. Underbart!

För övrigt så tittade jag en liten snutt på TV-stjärnan som går på svt på Onsdagar (det är alltså ett program där folk tävlar om att bli programledare) och jag har en liten fundering: Vart har dom hämtat dessa freaks till tävlande? Herregud! Check it out!

Svenska är ett riktigt skitspråk!

Fick precis tillbaks min presentation som jag skrivit för svenska b kursen och hon hade en hel del att anmärka på!
Jag börjar hata svenska! Jag har alltid haft lätt för språk och alltid fått vg (varför jag inte fått mvg är för att jag aldrig orkat lagt ner mig och varför jag inte fått g är för att jag haft en talang för språk som ingen lärare kunnat bortse ifrån;), dock så verkar inte svenska  vara ett sånt språka som ingår i min naturbegåvning. Varför? Jo för att svenska är ett jävla fult skitspråk, så nu är det jag som flyttar till Spanien, Tyskland eller något engelspråkigt land som har hyfs nog att uppskatta min språkliga begåvning!

God morgon!

Klockan är typ tjugo i 10 och Anna är uppstigen! Jag har kommit i någon dålig period där jag fått för vana att vakna runt 9 varje morgon, vi får hoppas att det snart går över, vad har jag att göra uppe 9 liksom?

Igår kände jag att jag inte orkade/ville skriva nåt, kanske håller jag på att tröttna redan? (vore så typiskt mig) Jag tänker på saker på kvällen som jag ska skriva om nästa dag, men det har jag ju såklart glömt!

Igår så gav jag i huvudet på Gynning EN CHANS TILL! Eftersom det går så bra för henne att hon till och med får eget program så måste hon va bra? Men nej Gynning nu har du fått tillräckligt med chanser från mig och du är fortfarande en skrikig, gapig skånska som låter som att du inte har ett enda "bestick kvar i lådan" och som jag inte önskar bra saker i livet!

Nu är det dags för frulle iaf! Kanske skriver mer senare!

/A


Jag känner mig stalkad av SCB

Ja men visst! Det känns som att jag fallit offer för något ont spel som jag nu inte kan ta mig ur!
Jag börjar tro att det är någon sjuk jävel som vill kartlägga mitt liv och som använder statistiska centralbyrån som alias!

Om vi tar det här från början så ringde dom mig i höstas(dolt nummer, klart man svarar då!) Och eftersom jag har sympati för stackare som har som jobb att ringa upp och fjäska för människor så svarade jag snällt på frågorna som b.la. löd: jobbade du andra veckan i Oktober? Varför jobbade du inte andra veckan i Oktober? Skulle du velat jobba andra veckan i Oktober? bedrev du studier andra veckan i Oktober? Ja, ni fattar, jävligt sjuka frågor! Vad kan regeringen(som hon sa att det var för) ha för nöje att veta om jag velat jobba andra veckan i Oktober? Och framför allt vad var speciellt med den jävla veckan?
I alla fall så hade jag tydligen sagt att hon fick ringa i Februari igen så idag ringde hon med samma irriterande jävla frågor!
Och nu ringer hon i maj igen, påminn mig att inte svara...

Det fanns en tid..

Då Måndagar var helt okej! Nämligen när man hade skola och gå till (ja, det är sant), inte för själva skolan, men man hade kul med kompisar och sådär iaf... Numera är Måndagar hemska, främst därför att jag vet att jag har 5 hela dagar att vara ensam på igen=(

Anyways..
Jag försökte uppdatera igår kväll men det gick inte eftersom blogg.se krånglade så himla mycket!

Helgen har varit lugn, Lördagen spenderades i soffan framför tvn hela dagen och kvällen, och igår tog jag och M en sväng till värmland för att hälsa på mamma! Där fikade vi, käkade mat och fikade igen tills det var dags att åka hemåt!
Nästa tripp till värmland blir om lite mindre än 2 veckor då jag och syrran ska på kent och jag längtar så jag håller på och döööör! Detta blir 9:e gången som jag ser dom, men jag känner mig lika spänd och förväntansfull varje gång, det är något väldigt speciellt med en kentkonsert.
Haha, konstigt nog så längtar jag tills om exakt 2 veckor också, då ska jag nämligen få komma till läkaren (äntligen) och förhoppningsvis få hjälp med magen som krånglat och satt käppar i hjulen för mig allt för lång tid nu!

Nu ska jag ta och kolla igenom veckans Andra avenyn-avsnitt! jag vet, skitdålig serie, men den är fan beroendeframkallande!
Ciao
/A

Uppe med tuppen!

Eller ja, så tidigt kanske det inte är, OM man inte är arbetslös vill säga, då är det en stor bedrift att komma upp vid den här tiden!

Nu blir det svenska B för hela slanten! Analys och sammanfattning ska in Innan denna dag är slut! Yeah right att jag kommer hinna med det...

Gårdagen då? Jo trots min skeptiska syn på Alla h.dag så blev den väldigt mysig ändå, jag och M var först iväg och käkade, sen var vi och såg Arn på bio! Hyfsat bra film, jag har ju läst första Arnboken (tvingad av skolan, så det tar emot att säga att jag faktiskt gillade den), vilket kändes som att det underlättade lite då det är mycket olika namn och ställen med i filmen!

Nej nu ska jag göra lite kaffe så jag orkar plugga!

/A

Alla hjärtans dag

Okej, idag är det då alla hjärtans dag, en helt onödig dag enligt mig, mest är detta en i mängden av dagar då jag får prestationsångest i jakt på en perfekt present, den här dagen ska den dock inte bara "säga" grattis utan den ska på nåt sätt spegla ens kärlek till en person! Eller?

Och vad ska då hända den här dagen? Är det meningen att man ska känna sig speciellt kärleksfull eller vaddå? Ska man vakna upp och känna att hela världen är helt underbar? (Det enda jag kände i morse var en förjävlig smärta i magen, aj)

Nu låter jag som en bitter singel som aldrig haft någon "speciell" att fira denna dag med, men så är inte fallet, jag har pojkvän och därför ska vi fira utav bara helvete ikväll!
Jag faller för lätt för grupptrycket!

/A

Min blogg!

Nu har jag startat min egen blogg!

Här kommer jag skriva om mitt spännande (haha) liv i Örebro som mestadels spenderas med min underbara älskling M, jag kommer också dela med mig av mina många åsikter om allt från kändisar till saker som hänt mig (och framför allt andra) på exempelvis ICA! Med andra ord kommer denna blogg se ut som de flesta andra hundratusentals bloggar gör!

Enjoy!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0